Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-24-2008, 05:55   #9
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart En Cahilimiz Sağcılardan Daha Akıllı!
Parti içi kargaşalar,istifalar,binbir parçaya bölünmeler,ağızlarından ve yüzlerinden akan kin ve nefretten ne kadar akıllı oldukları belli.

Salaklık bakımından sağcılardan baya akıllı oldukları belli,doğru söylemiş kızmamak lazım.
Çok iyi rol yapıyorlar,çok iyi kargaşa çıkartıyorlar,güzel çemkiriyorlar,yuttuğumuzu sanıyorlar bazı şeyleri,kendilerini akıllı görüyorlar.Her zaman denir 'bir insan bir şeyden korkmuyorum derse bilin ki o korkar herşeyden'.Buda onun gibi,akıllıyız derler ama kıt akıllı oldukları aşikar :-*

Ayrıca belli eğitim derken üni olmuş,bilmem ne olmuş hiç önemli değil.Partiye giren herkes anaokulu seviyesinde buluyor kendisini :-*

Halkın lideriymiş.Acep hangi halk bu merak ettim ? Rüyalarında gördükler halk mı yoksa muz cumhuriyeti halkı mı ?

Bu herifi sevmem,çok sağcı,çok konuşkan,mahalle ağızı ile konuşan bir tip.Mahalle ağızı ile konuşan birisinin “belli bir eğitimden geçmesi” sözü ne kadar çelişkili değil mi :D
İsmimi taşıdığı için utanç duyması lazım :-* Benim duymama gerek yok neyse ki.

Ahh mehmet sevigen ahh,o kadar boş konuşan ve yağcı kişiliksin ki deniz baykal için herşey yaparsın.Afedersiniz ama deniz baykal postursa yağ olsun diye kendisi s.çarsın.