Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-25-2008, 00:02   #7
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart flört eden kızın ibretlik mektubu
Alıntı:
fazlrahmet Nickli Üyeden Alıntı
Bu kız kardeşimizi asla kınamıyorum...
Ama ben kınıyorum. Hanım kızımız suçu başka şeylerde değil, önce kendisinde aramak zorundadır. Burada başkası değil tamamen kendisi suçludur. Evlenmeyi düşünebilirsin. Hay hay! Konuşmana da saygı duyarım. Konuşacaksın tabi. İnsanız sonuçta. Ama evliliği düşünse bile evlilik öncesi bir münasebet zinadır. Bunu unutmayacaktı. Mutlaka sınırları olmalıydı. Çünkü insanın nefsini yenmesi zordur. Yüce Yaradan da bunu bildiği için biz kullara zina yapmayın dememiş zinadan uzak durun demiştir.

Eskiden insanlar nişanlandıkları halde birbirlerine mesafeli dururlarmış. Birbirleriyle sarmaş dolaş gezmezlermiş. Göz göze bile gelmekten utanırlarmış. Çakal tipli insanlarla asla arkadaşlık kurmazlarmış. Şimdi sanmayın ki onlar "geri kafalı!" Onlar doğruları yapmış. Bizlerinde yapması gereken budur. Bu olmalıdır. Namus böyle korunur. Yapmazsanız, niyetiniz iyi bile olsa sonra oturur ağlarsınız. "Ben şöyle inançlıydım, böyle inançlıydım" demek boş. Önemli olan sonuçtur. Sonuç kötüyse, sınavınızda kötüdür. Kızımızda kötü bir sınav vermiş. İnşallah geri kalan hayatında telafi eder. Yaratan muhakkak affedicidir. Yeterki tövbe edebilsin.

Son olarak; Sözlerim sadece hanımlar için değil erkekler içinde geçerlidir. Haram, herkese haramdır. Yanlış bir yorumum, yanlış bir sözüm olmuşsa affola.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla