Alıntı:
|
Aşk-ı İlahi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
tolay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
aslında birebirde necip fazılı hiç sevmesemde...
bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum...
ilk mesajda esra nın yazdığı uslubu bende beğenmedim...
ama eminim yorumu ben yazsaydım uyarıyı almıştım...
|
madem haklı olduğunu düşünüyorsunuz demekki sayın fazılın zerre kadar bir şey bilmiyorlar yorumunuda destekliyorsunuz. ve diğer söyledikleri? peki siz ne kadar biliyorsunuzda bu konuda sayın fazılın destekcisi oluyorsunuz merak ettim? esra hanım belki sert bir çıkış yaptı, ama şunuda düşünün. zina yapmamak için evlenmek ne kadar doğru? yani bu sebepten siz başka biriyle evlenirmiydiniz?
|
..necip fazılı işte bu yüzden sevmiyorum...hep ben biliyorum havalarında...ve asla tasvip etmiyorum...ben sadece ilk mesajda uyarma noktasında hak verdim...
zina yapmamak için evlenmek....bunu bir bayan olarak yanıtlayamam...ama kişisel fikrim asla böyle biriyle evli kalamam...ama o şahıslar içlerine sindirmişler...ya gerçekten islam izin verdiği için veya tamamen duygusal...ilkiyse ne ala ...eğer ikincisi ise o zaman işte durmak ve düşünmek lazım...
|
bizde necip beyi bu yüzden eleştiriyoruz, yoksa başka bir niyetimiz yok. esra hanımda dini kullanarak bu tür işler yapanları eleştirmek adına söylemek istedi. ben buradan o niyeti anlayabildim. bir müslüman isteyerek hiç bir zaman dinine laf söylemez. necip bey uyarmak istedi ama haddini aşarak. bunun daha üslüplü yöntemleride var. ulu orta yerde söyleyeceğine bir mesaj zormu geliyor? böyle olunca insan rencide olmazmı? bana söylese ben olurum. dinde yüz kızartmak ne kadar doğrudur? her yanlışı orta yerde söyleyeceğine özelden bir mesaj atar esra hanımda gerekli görürse yorumu düzeltir.