04-26-2008, 23:42
|
|
|
Rize Düştü Taraftar Tepkili
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Rizeliyim deyipte, istanbul takimlarini destekleyenler eserinizle övünebilirsiniz!..sizden daha fazla rizesporlu degilsem adam degilim!
|
Ruhsuz insanlar abi. İstanbul takımalrının peşine koşacağınız şu takıma bir el verseydiniz bir iddia koysaydınız ortaya da birşeyleri başarıp kendi başarınızla övünseydiniz.
Rizeliler! İstanbul takımlarının başarısıyla övünerek kendinize, şehrinize, toprağınıza saygısızlık yaptığınızın farkına varın artık...
|
o trübünlerde trabzonspor icin "burasi hamsi kokuyor" diye pankart acildiginda bunu destekleyen akli evvel rizeler bilmiyorlarki onlarda bu pankartin kapsamina giriyorlar..
Rizesporun düsmesi demek o sehrin ekonomisine vurulmus büyük bir damgadir, prestijine vurulmus büyük bir damgadir, esnafina vurulmus büyük bir damgadir, tanitimina vurulmus büyük bir damgadir..
Olaya sadece takim düzeyinde bakmamak lazim..ben kendi sehrimin takimi dururken, niye elin takimini tutayim, neden benim sehrim kalkinmasin, neden benim param benim sehrime gitmesin, neden benim sehrimi herkes tanimasin..
Ben Rizesporun düsmesine cok üzüldüm..gönül isterki rize, ordu, giresun hep süperligde olsunlar benim kardeslerim dururken neden ben baska takimlari destekleyim..
Tabiki iyi olan kazanacak demek ki karadeniz takimlari su anda kötüki sadece Trabzon kaldi, karadenize basbakanlar cikarmis, bakanlar cikarmis rizeye yakistiramadim..
|
|
|