04-27-2008, 00:48
|
|
|
Vakit yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Malatya Hadisesinde(galiba) hedef gösterilenlerin arasında yine Hüseyin Üzmez vardı. Üstad Necip Fazıl'la aynı cezaevinde kalmışlar. Üstad Cinnet Mustatili adlı kitabında Üzmez'den güzel sözlerle bahseder. Hakkında hayırlısını diliyorum...
|
F. Şahin'de H. Üzmez'de hemşerim olduğu için biliyorum. Maalesef Fadime şahin olayında baskın yapılan ev H. Üzmez'e aitti. Kendisi de bunu doğrulamıştı. Tabi bu sayın üzmez'i suçlu yapmaz. Ama bugünkü olaylar için yaşadığım üzüntü çok derin. Hemşerimin böyle bir suç işlemiş olabileceğini dahi düşünmek istemiyorum. Çok iyi bir insan. Dini, inancı yerinde biri. Olmaz gibime geliyor. Ama suç varsada yapabilecek birşey yok tabi. Küçük kızın verdiği ifadeler, toplanan deliller doğrultusunda kızın annesinin de tutuklanmış olması filan.. Ne bileyim ya
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ak_Zeynep Nickli Üyeden Alıntı
biz şimdi forumca adamın suçlu olup olmadığına mı karar veriyoruz Allah aşkına
|
Ben kendi adıma suçsuz olduğu konusunda zann ediyorum. Sözkonusu Hüseyin Üzmezse ve burası Türkiye ise insanların da böyle yapması gerektiğini düşünüyorum. (iddaa etmesini değil "zann" etmesini).
Suçsuzdur diye düşünürsek de suçlu çıkarsa birşey kaybetmeyiz ama suçludur diye düşünürsek de suçsuz çıkarsa mahçup oluruz.
Allah en iyisini bilir.
|
Son günlerde yorumlarını gerçekten çok beğeniyorum. Yine son derece bilinçli sağlıklı bir yorum yapmışsın. Şu aşamada bu sözün üstüne fazlaca bir söz söylemek doğru olmayacaktır.
|
|
|