ACABA ????
aslında böyle bir konu ben açacaktım ama büyük ihtimalle yanlış anlaşılacağım için provakatör ilan edilmektende korktuğum için açmadım. acizane benim görüşüm oyun bölümüne çok önem veriliyor tamam hiç olmasın demiyoruz ama sırf maksat mesaj yazmak olsun yada geyik muhabbeti olsun diye sayfalarca uzayıp gidiyor konu. kimse darılmasın ama farkettimki konusu bence artık kilitlenme zamanı gelmiş çok boş diye düşünüyorum. sonuçta burası bir siyasi site oyun bölümünde bu kadar vakit harcanacağına siyasi bölümde bir fikir alışverişi yada dini konuları okuyup bir bilgi edinmek daha yararlıdır. ne demiş KAİNATIN EFENDİSİ: "iki günü eşit olan zarardadır" geyik muhabbeti yapmakla yada bugün ney farkettiğini 2 bin bilmem kaç sayfa yazmak ne akp ye ne bu ülkeye ne de kişinin kendisine bir faydası olur. Türkiyenin oyun oynayan geyik muhabbeti yapan bir gençliğe değil gün geçtikçe kendini geliştiren bu gün yeni birşey öğreniyim diye çabalayan İmanlı gençliğe ihtiyacı var. (not: bu söyledikerim hiç kimsenin şahsına yönelik değil geneldir. tamamen kendi şahsi görüşümdür. katılıp katılmamak size kalmıştır.)
|