Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-27-2008, 16:03   #24
Kullanıcı Adı
bilselerdi
Standart İŞTE AK PARTİYE KAPATILMA DAVASININ BİR MADDESİ
Alıntı:
akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bilselerdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
kapatma davasının maddelerini 7 yaşındaki
çocuğa söylesen ama açları doyurmak günahmıydı der.ama yalçınkaya 5 yaşındaki çocuk bile olamaz.1 yaşında kuzenim namaz kılarken önümden geçmiyor.tam geçecekken hep duruyor...
Olayın "O" olmadığını gayet iyi bildiğiniz halde bu şekilde "YALAN" ınızı devam ettirmeye çalışmanızı kınıyorum!

Olay açların doyurulması değil, iftar çadırında parti afiş ve yazılarının bulunmasıdır!

Ben bile karşıyım böyle bir harekete! İftar çadırı orası. Siyaset arenası değil!!
yo.en azından teşkilatta bir doa ederler.bide o bakımdan düşün.hem madde üzerinde hoşgeldin ramazan yazıyor diye.
Allah Rızası için söylermisiniz? İddianamenin tamamını okudunuzmu?

Madde Aynen şudur:

"...Adalet ve Kalkınma Partili Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç’in 2006 yılı ramazan ayında Eyüp Sultan Cami bahçesine kurulan ramazan çadırına 2820 sayılı Siyasi Partiler Yasasının 87. maddesine aykırı olarak ismini ve sıfatını içeren afişler astırttığı, tutanak tutulduğu... ,"

Dinimizde yalan çok özel durumlar dışında kesinlikle yasaktır ve en büyük günahlardandır.

Burada kulaktan dolma bilgilerle yanlışınızı devam ettirmenizi hayretle izliyorum.

Size sadece bir önerim var. iddianameyi tamamen okumanız.

Sizin için küçük çaplı bir araştırma yaptım ve iddianameyi buldum. Buyrun siz araştırın:

http://www.netbul.com/superstar/ozel.../iddianame.zip

Hatta CTRL+F ile "ramazan" yazıp maddeyi daha çabuk bulabilirsiniz.

Selametle..
bilselerdi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla