Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-29-2008, 12:03   #25
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart Burdur Müftüsü: Hz. Muhammed Çanakkale'de Savaştı!
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşım, bugün evin varsa, cebinde paran varsa, sen "bunları ben kazandım. Mutlak sahibiyim" mi dersin? Yoksa "Rabbim sayesinde kazandım. Hamdolsun" mu dersin? Çanakkale'de Peygamber efendimiz yardım etti mi etmedi mi bilinmez. Ama bildiğim birşey var: Dünyadaki tüm güzelliklerin, tüm başarıların sebebi ve sahibi Allah; tüm kötülüklerin, tüm başarısızlıkların sebebi ve sahibi ise insandır.

Karaeşref kardeşim.
Mülk Allahındır.Çıplak geldik ve geriye dönüşümüzdeki aksesuarımız ise sadece kefenden ibarettir.Tilkinin ne kadar kurnaz olduğunu ama yeri gelince bütün gün aç gezdiğinide unutmayalım.Bu sebeble zeki akıllı ve başarılı geçinen insanların ,aslında Allah istemedikce hiç bir şey yapamayacağının çok iyi idrakinde olduğumdan ,ama bir o kadarda insanoğlu isteksiz davrandıkca bırakın peygamberimizin yada evliyaların o kişiler istediği kadar Müslüman olsun,Allahın bile ona yardım etmeyeceğinide çok iyi biliyorum.
Kendisine inan inanmayan herkesin rızkını veren Yüce yaratan büyük istisnalar hariç eğer özel ayırım yapsaydı islamiyetveya Dünya Müslümanları diyelim, şu anda en yüksek mertebelerde olurdu diye tahmin ediyorum.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla