Alıntı:
_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
Allah istemedikce hiç bir şey yapamayacağının çok iyi idrakinde olduğumdan ,ama bir o kadarda insanoğlu isteksiz davrandıkca bırakın peygamberimizin yada evliyaların o kişiler istediği kadar Müslüman olsun,Allahın bile ona yardım etmeyeceğinide çok iyi biliyorum.
|
Bende bu fikirdeyim. İnsan isteksiz olursa, hak etmezse Allah yardım etmez. Bunu daha öncede ifade ettim. Çanakkale'de biz inandık. O savaşı kazanmayı hak edecek işler yaptık. Aç, susuzduk, uykusuz kaldık, adam akıllı silahımız bile yoktu ama kanımızın son damlasına kadar savaştık. Bu zaferi biz hak ettik ve Allah izni ve yardımıyla da kazandık. Evliya veya Peygamber o gün eğer orda savaşmışsa bile bunlar sadece Cenab-ı Hakk'ın hak edene yani bizlere birer lütfuydu. Yoksa savaşı muhakkak biz kazandık.
Alıntı:
_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
islamiyetveya Dünya Müslümanları diyelim, şu anda en yüksek mertebelerde olurdu diye tahmin ediyorum.
|
Allah her zaman müslümanların yanındadır. Yardımlarını, ona açılan elleri asla reddetmez. Yeterki Çanakkale'de bizim yaptığımız gibi hak edecek işler yapalım. Irak halkının düştüğü garabete düşmeyelim.
Bugün müslüman ülkeler en yüksek mertebede değilse, suçu kendimizde aramamız gerekir. Müslüman bildiğimiz ülkeler öyle büyük hatalar yapıyor ki, müslümanlık sadece sözde kalıyor.