Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-29-2008, 19:11   #4
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Acun Ilıcalı: Kadınlar Çalışmamalı..
Alıntı:
ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Yalan mı ortak..?
Vallahi ortak haklısın aslında. Kadının yeri evi ama şartlar maalesef buna izin vermiyor. Evde oturmaya devam edersem MEB haciz için seneye kapımda.. :D :D :D
Ya bizim işimiz yine iyi ortak..Gir sabah sınıfa 24 saat çocuklarla uğraş,yedir içir,oynat,giydir..Ama her işte olmuyor..Ben karşıyım,mecbur kalmadıkça çalışmamalı..Mecbur kaldıysada bir kadın için en uygun işte çalışmalıdır.. ;) Bence tabi..Herkesin fikri farklıdır..Herkes kendince haklıdır..
Öyle evet, o yüzden belkide bu mesleği birazda istedim. Eskiden bir arkadaşımla hep diplomalı ev hanımı olcağız derdik. ama o çalışıyor şimdi, bende seneye başlayacağım, nasipse... :-\
Ama ortak benim çalışmam şart ben eşimi çalıştırmayacağım malum. :D :D Evi kim geçindirecek? :D :D

Şartlar zor bakalım ya, ne gösterecek bize hayat. Benim annem çalışmıyordu yıllardır ama buraya taşınınca mecbur işe girdi, yoksa aç kalırız. Büyük şehirlerde hele geçim zor.
Şu bizim kreşin temelleri atalım artık olmuyor böyle. Hep bayan çalıştırırız. ;) Kredi için başvursak mı ne? ;) ;)
Rabbim hayırlısını versin hakkımızda. ;)
Bencede bir an önce atalım temelleri..Akşama kreşin senaryosunun temelini atacam zaten merak etme.. Hem öğrencilermizide tanımış oluruz.. Hayırlısı olsun..Ben sana dua ediyorum bak sende bana et..