Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-30-2008, 01:08   #29
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart AK PARTİ FORUM KREŞTE.. ;))
Alıntı:
ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Seninde, " ne biçim öğretmensin sen, okula giden öğretmen mi olur?", "öğretmenim biz haftasonu Amerikadaydık daha sonra teyzemlere anlatyaya indik." 8)(kolejdeki stajda) " sana ne be!" diyen, seni döven öğrencilerin olsa. 20-25 tane minicik pıtırcık ciyak ciyak bağıran öğrencin olsa sende asabi olurdun emin ol. :D :D Ben bazen çileden çıkıp bağırırım. Özellikle yukarıda yazdığım gibi 5 saniyeniz var yerinizde göreceğim hepinizi. > > :D :D

Ama gelip boynuna sarılıp biri "öğretmeniiiiimmm" dedi mi, "öğretmenim ben seni çok seviyorum dedi mi" herşey bitiyor, sinir falan kalmıyor.. :'( :'( :'(

Ama ben çook seviyorum mesleğimi. o minicik pıtırcık veletleri hiçbişeye değişmem inşaAllah..
Okurken bir taraftanda çok kötü oldum. Şuanda ağlamak istiyorum. öfffff... :'( :'( :'(
Ağla ağla açılırsın ... ağlamak güzeldir..İnşAllah böyle yaramaz ciyak ciyak bağıran çocukların olur büyüyünce.. bende teyzeleri olarak hep kışkırtırım tabi sana karşı.. :P bizim yiğenleri annelerine karşı dolduruşa getiriyorumda hep.. Ayy hemen git evlen İsmihan.. > heves yaptım birden..Teyze olcaz..