Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-30-2008, 12:42   #2
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Öcalan Ülkü Ocakları’na gidermiş!
Apo'nun sözlü sınavdan geçememesine bulduğu gerekçe Özgün Genç'in de dediği gibi "ben de Kürt olsaydım ve ben de yazılıdan geçip sözlüden kalsaydım aynı gerekçeyi gösterirdim" dedirten cinsten. Tabi neyin ne olduğunu bilmiyoruz ama sanırım Apo'nun başımıza bela olmasının altında yatan sebep o askeri sınavdan kalması olmuş.

Ülkü Ocakları'na gitme muhabbetine gelince, aramızda Ülkü Ocakları'na gitmeyen var mı acaba? Herkes bir kez de olsa mutlaka - meraktan ya da gazdan ya da kandırılarak - gitmiştir bir Ülkü Ocağı'na. Apo'nunki de bundan farklı değildir. Henüz siyasi anlamda oturmamış bir karaktere sahip bir insanın hocasının,arkadaşının,anasının,babasının gazıyla ( teşvikiyle de diyebiliriz ) böyle ortamlarda bulunması gayet normal.

Bir arkadaşın "önce Türk'üm" denmesini yanlış bulmasına cevaben "haddini bil" denmiş. Bence de Türklükten önce insanlık gelir. Ve yanlış anlamadıysam o arkadaş da "Türklükten önce İslamlık" gelir demek istemiş, ki katılmamak elde değil.

Özel Harekatçıların hepsinin "ülkücü" olduğunu -iki özel harekatçının öyle olmasından yola çıkarak- söylemek yanlıştır. Bir arkadaşın da söylediği gibi bu devletin Milli Eğitim Bakanı Kürt, bir dönem İçişleri Bakanı Kürt idi...Daha bir sürü devletin en üst kademesinde görev yapanlar Kürt... Sanırım Bakanlık Özel Harekatçı olmaktan daha büyük ve önemli bir makam, dolayısıyla üç beş kişiden yola çıkarak -bu memleketin asıl sahipleri ya da hamileri onlardır- demek koca bir laf-ı güzaf olur.

MHP İlçe Başkanı'nın şehit edildiği söylenmiş. Allah rahmet eylesin. Verdiğimiz binlerce şehidin içinde de yine yüzlerce Kürt var; yine yukarıda söylediğim gibi olaya -birkaç kişi üzerinden- yorum yapmak yanlış olur.
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla