Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-30-2008, 16:31   #6
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Muhbirden ürperten iddia: Bombaları binbaşıdan aldım...
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Ne o bakıyorumda pkk itinin söylediklerini aldınız ... büloşa hak verdiniz ...

O birilerinin savaşı kimin savaşı biliyormusun ? senin desteklediğin hükümetini destekleyen avrupalıların dayattığı savaş , onların maşa olarak kullandığı itlerle yapılan savaş.
Bu savaşın sebebi hükümetimiz diyorsunuz..Çok komik gerçekten..Bu savaş senelerdir ülkemizde var..Bazı zamanlar durulsada yine çıkıyordu ortaya..Her hükümetin döneminde yaşanmıştır pkk sorunu..Hiç bir hükümet dönemimde bana yaşanmamıştır diyebilirmisiniz..? Avrupa birliğine girelim diye çığırıyordunuz laikler olarak..Yobaz islamcılar(!) yüzünden Ab'ye giremiyoruz diyordunuz..Şimdi Ab'ye girmek için yürütülen çalışmalara karşı çıkıyor,destek verenleri hain diye ilan ediyorsunuz..Sizin amacınız hükümet,aman bir açığını yakalayalımda ne olursa olsun düşüncesiyle kendinizi düşürüp atmadığınız çamur kalmıyor.. ;) al sana lahana turşusu..

Alıntı:

TSK nın bu itlerle yapılan çatışmaların sona ermemesini istediğini söylemeye çalıştığını anlıyorum. Doğrumudur ?
Bir laf vardır derdim ama neyse..Biz Tsk bu çatışmaya destek veriyor demiyoruz..Tsk nın içersinde içi vatan sevgisi dolu olan birsürü askerimiz var..Ama aralarından bazı bozuklar çıkıyor malesef..Bunlar yüzünden geneli suçlamak zaten büyük bir aptallık olur..Yanlış anlamışsın nasıl anlama özelliğin varrsa artık.. ;)

Alıntı:
Dağdakiyle benim oyum bir değil dendiğinde tepki verirsiniz , kadının ne namusunu bırakırsınız ama dönme bülentin lafını alır buraya yapıştırıp arkasında durursunuz ... perhiz - lahana turşusu ....
O hanımı(!) savunduğunuza şaşırmadım doğrusu..Tüm laikler(!) kendisine arka çıktılar..Çıkmasanız ayıp olurdu zaten..Tepki verdik çünkü vücudunu teşhir ederek para kazanan o hanım(!) alın teriyle,bileğinin gücüyle evine ekmek götürmeye çalışan çobanlarımızı küçümseme gafletine düştü..Yazıklar olsun..Birde bunlara sanatçı derler,yüceltirler..Kusura bakmayın ama hayat kadınıda aynı şeyleri yapıyor..Onların yaptıkları sadece rol değil bunların ki gibi..Gerçek..Arada fark yok yani..Gözümde aynı değere sahipler.. ;) Vücudunu teşhir edip ona buna gösteren kadına siz namusludur diyorsanız ben sizin namus anlayışınızdan şüphe ederim..O zaman hayat kadınıda namusludur derim(!) ;) Sevgilisiyle senelerce aynı evde yaşamış(emre aşık) sonra anlaşamayıp ayrılmış..Hayat kadınlarından farkı varmıdır acaba bu kadının..Evlilik dışı ilişki yaşayanlar namussuz ise bu kadın nedir..? Namuslu AysunKayacı(!) :P
Bülent Ersoyu savunduğumuzda yok..Ona her kesimden her partiden tepki geldi zaten dtp hariç..Onun içinde ayrıca bir söz söylemeye gerek yok,söyledikleriyle ve söylemek istedikleriyle yerini belli etti,halkın gözünde değerini düşürdü..Sadece dönme olduğu konusunda hemfikiriz o kadar.. ;)