Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-30-2008, 16:39   #5
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart AK PARTİ FORUM KREŞTE.. ;))
Alıntı:
ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Duygu sayende benimde artılarım artmış sağol ortak. ;)

Kız bak devlet yeni bir uygulama başlatıyor. Okul yapmak isteyenlere devlet desteği mi ne verilecek , arazi yardımı mı edilecekmiş neymiş, ayrıntıları bilmiyorum, öğreniriz. ;) Bak şekerim şöyle bir 200 bin YTL kredi çekiyoruz tamam mı?
Ben hesaplama yapıyorum arada. :D :D
Krediyi okul yapımı, okuunl içinin döşenmesi, materyaller falan bir güzel harcıyoruz sonra ödeyemeyip hapse giriyoruz. :D :D

Yok tabi şaka. Bak en az 100 öğrencimiz olsa sınıflar öğretmen maaşları falan. kredi geri ödemesi 2-3 bin YTL olsa öderiz sanırım, hesapladım hepsini, yapabiliriz. Yani olabilir.İki Ayşeler sen, ben. Tamam mı ortaklarım? ;) 8) 8) 8)

Ak Kreş. kreşi büyük bir şehirde açmamız lazım uygun bir yere ama İstanbul bana uyabilir. Forumdan çocuğunu göndermeyeni vururum :D :D :D
Babam beni İstanbula göndermezkine.. Ancak İstanbul'dan bir koca bulurum yollar yoksa cık olmaz..İskenderuna gelin siz burda çok zengin doktor vekil paşa çocukları var paraya para demez başka isim bulursunuz yani o derece.. Fikir güzelde devlet bizi yarı yolda bırakmasın sonra..Ama forumdakiler çocuklarını gönderirse açığımız kalmaz su gibi para kazanırız valla..Laiklerde adından ürker kreşin..Ak kreş..

Alıntı:
MaU_95 Nickli Üyeden Alıntı
:D :D :D :D :D

Ayşe_Berra:28 harf.. Üzgün
İsmihan: Şaşırmış niyeki..? Şaşırmış
Ayşe_Berra:Çünkü 'O' şimdi asker..

:D :D :D :D
Bu kadar ince espiriye diyecek laf bulamıyorum. Bu yeteneği inşallah iyi bir yolda kullanırsın ilerde

teşekkür ettim bende bu kısmı beğendim ne yalan söyliyim..

Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel olmuş devamını beklerim :-* :-* :-*

+1 :-*
Teşekkür ettim uyus uyus Fbli.. :P