o kadın "vergisini vermeyenle de benim oyum bir olmamalı" dedi ama nedense "çoban" cımbızlandı.
Alıntı:
Bülent Ersoyu savunduğumuzda yok
|
nasıl yani aşağıdaki gibimi ?
Alıntı:
Ondan sonra Bülent Ersoy 'birilerinin savaşı' için ölmek istemiyorum deyince kabahatli olur...
|
Alıntı:
Tüm laikler(!) kendisine arka çıktılar..
|
Bunun laiklik ile ne ilgisi var ? ne yani laikler tepki gösterseydi sizmi savunacaktınız ? ... uzaktan yakından alakası yok. düşünceleri bu yönde olanlar ile olmayanlar olarak ayırılmalı. Birçok laik insan bulabilirim size Aysun Kayacıyı eleştiren , sizde bulabilirsiniz.
Alıntı:
Vücudunu teşhir edip ona buna gösteren kadına siz namusludur diyorsanız ben sizin namus anlayışınızdan şüphe ederim..
|
vücudunun tüm hatları belli olan , daracık eteklerinden dolayı 10 cm lik adımlar atabilen , yüzünü fondatenle yıkamış doğanın tüm renkleriyle makyaj yapmış başı kapalı kızlarımıza ne dersiniz bu konuda ?
Alıntı:
..Sizin amacınız hükümet,aman bir açığını yakalayalımda ne olursa olsun düşüncesiyle kendinizi düşürüp atmadığınız çamur kalmıyor..
|
sıfır noktasında aldığı terörü bu noktaya getirdiyse bırakında birkaç kelam edelim canım ...