Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-30-2008, 16:45   #8
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart Muhbirden ürperten iddia: Bombaları binbaşıdan aldım...
o kadın "vergisini vermeyenle de benim oyum bir olmamalı" dedi ama nedense "çoban" cımbızlandı.

Alıntı:
Bülent Ersoyu savunduğumuzda yok
nasıl yani aşağıdaki gibimi ?

Alıntı:
Ondan sonra Bülent Ersoy 'birilerinin savaşı' için ölmek istemiyorum deyince kabahatli olur...
Alıntı:
Tüm laikler(!) kendisine arka çıktılar..
Bunun laiklik ile ne ilgisi var ? ne yani laikler tepki gösterseydi sizmi savunacaktınız ? ... uzaktan yakından alakası yok. düşünceleri bu yönde olanlar ile olmayanlar olarak ayırılmalı. Birçok laik insan bulabilirim size Aysun Kayacıyı eleştiren , sizde bulabilirsiniz.

Alıntı:
Vücudunu teşhir edip ona buna gösteren kadına siz namusludur diyorsanız ben sizin namus anlayışınızdan şüphe ederim..
vücudunun tüm hatları belli olan , daracık eteklerinden dolayı 10 cm lik adımlar atabilen , yüzünü fondatenle yıkamış doğanın tüm renkleriyle makyaj yapmış başı kapalı kızlarımıza ne dersiniz bu konuda ?

Alıntı:
..Sizin amacınız hükümet,aman bir açığını yakalayalımda ne olursa olsun düşüncesiyle kendinizi düşürüp atmadığınız çamur kalmıyor..
sıfır noktasında aldığı terörü bu noktaya getirdiyse bırakında birkaç kelam edelim canım ...
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla