Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-30-2008, 17:37   #10
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart Muhbirden ürperten iddia: Bombaları binbaşıdan aldım...
Alıntı:
Vücudunu teşhir etmek demek hatlarını belli eden giysiler giymek anlamı taşımaz nerde sizin bilginiz sayın Atatürkçü(!) kardeşim..
Bak şimdi ... bu konunun Atatürk ile veya Atatürkçülük ile ne ilgisi var ? Seninle aynı fikirde olmayan insanların hepsi Atatürkçü mü geliyor sana ? Atatürk konunun neresinde anlamadım ....
Neyse geçiyorum bu alakasız yorumunuzu ...

Orada çobanlara hakaret yoktu , benzetme hatalı tabii ona katılırım. Konuya makro düzeyde bakarsan aslında pekte haksız olmadığını göreceksin. Nasılmı ? Şöyle ... Şimdi kastedilen insanlar eğitim düzeyi düşük bir şekilde eğitimlerini tamamlayamamış insanlar diğer yanda vergi kaçakçıları yani hırsızlar vatan hainleri ... bu şekilde yorumlarsak olayı , "çoban" kelimesini bir anlığına "eğitimsiz" olarak değiştirerek düşünelim. Burada eğitimsiz insanlarımızı küçümsemek değil maksadım , zaten eğitim ülkemizde parayla doğru orantılı bir kavram bu da farklı bir platformun konusudur.
Arada detay vererek yazmaya çalışıyorumki beni yanlış anlamayın.
Toparlayalım hemen , aysun kayacının söylediğinide unutun , bir söylem olarak geldiğini düşünün ... bir an için ... sonuçta söylemin doğruluğu yanlışlığı konu olan.
Şu andaki durum ne oldu ;

"eğitimsiz insanlarla veya vergisini ödemeyen insanlarla benim oyum bir olmamalı"
Anonim

Şimdi bakalım tekrar , nasıl duruyor ? daha mantıklı değilmi ...

Haaa aysun kayacıyla benimde oyumunda bir olmaması lazım o da ayrı hikaye veya sizin oyunuzunda bir olmaması lazım ... ama teknik olarak mümkün değil bu seçim sistemi ... mümkün olsa desteklerim ...

rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla