Alıntı:
Vücudunu teşhir etmek demek hatlarını belli eden giysiler giymek anlamı taşımaz nerde sizin bilginiz sayın Atatürkçü(!) kardeşim..
|
Bak şimdi ... bu konunun Atatürk ile veya Atatürkçülük ile ne ilgisi var ? Seninle aynı fikirde olmayan insanların hepsi Atatürkçü mü geliyor sana ? Atatürk konunun neresinde anlamadım ....
Neyse geçiyorum bu alakasız yorumunuzu ...
Orada çobanlara hakaret yoktu , benzetme hatalı tabii ona katılırım. Konuya makro düzeyde bakarsan aslında pekte haksız olmadığını göreceksin. Nasılmı ? Şöyle ... Şimdi kastedilen insanlar eğitim düzeyi düşük bir şekilde eğitimlerini tamamlayamamış insanlar diğer yanda vergi kaçakçıları yani hırsızlar vatan hainleri ... bu şekilde yorumlarsak olayı , "çoban" kelimesini bir anlığına "eğitimsiz" olarak değiştirerek düşünelim. Burada eğitimsiz insanlarımızı küçümsemek değil maksadım , zaten eğitim ülkemizde parayla doğru orantılı bir kavram bu da farklı bir platformun konusudur.
Arada detay vererek yazmaya çalışıyorumki beni yanlış anlamayın.
Toparlayalım hemen , aysun kayacının söylediğinide unutun , bir söylem olarak geldiğini düşünün ... bir an için ... sonuçta söylemin doğruluğu yanlışlığı konu olan.
Şu andaki durum ne oldu ;
"eğitimsiz insanlarla veya vergisini ödemeyen insanlarla benim oyum bir olmamalı"
Anonim
Şimdi bakalım tekrar , nasıl duruyor ? daha mantıklı değilmi ...
Haaa aysun kayacıyla benimde oyumunda bir olmaması lazım o da ayrı hikaye veya sizin oyunuzunda bir olmaması lazım ... ama teknik olarak mümkün değil bu seçim sistemi ... mümkün olsa desteklerim ...