Alıntı:
Bostancı Nickli Üyeden Alıntı
Herhalde sevmeseydi kendinden 50 yaş büyük biriyle evlenmezdi kendi yaşıtını bulur onunla evlenirdi ;)
Bu arada kendinden yaşça çok büyük biriyle evlenmeyi anormalmiş gibi görmeyin Peygambere kadar gider bu lafın ucu ;)
Kartel gazeteleri yine utanmadan,sıkılmadan iftira kapmanyalarını yürütüyor,kalıbımı'da basarım bu komplo ortaya çıkınca yine utanmayacaklar kızarmak bilmeyen çehreleriyle yine karşımıza çıkacaklar ve hayasızca yazılar yazmaya devam edecekler..
Çünkü "Haya İmandandır".. ;)
|
ya arkadaslar ben bugun yası falan hic problem etmedım sadece yazımda kullanılabılır bu ınsan onu vurgulamak ıstedım...28 subatta fadime sahın namuslumuydu degilmiydi benı baglamaz onun hesabını kendı verir ve aynen burdada huseyın uzmezi ne tanır ne ederım ...O gun o ınsan kullanıldı ve o surecı yasadık ..bugunde aynı senaryo bıze yasatılalir bu olaydan dolayı dındar kesmın ustune gıdılebılır...dıkkat edersenız gazetecı yazar demiyorlar vakit gazetesi yazarı dıyolar...bu dusuncelerden dolayı ne cırkef ilan edılmelıyız nede dıslanmalıyız..arkadas cok guzel soyledı cok sesli oldukca kendımızı gelıstırırız yoksa tek notalı muzık bı anlam ifade etmez...