Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-30-2008, 18:53   #16
Kullanıcı Adı
murat kurt
Standart Öcalan Ülkü Ocakları’na gidermiş!
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Önce Türküm diyecek kadar kafasız değillerdi.
"Önce Türküm" demek nasıl kafasızlık oluyor ... haddini bil ...

Alıntı:
O zamanlar gerçek müslüman,mahallesindeki kıza yan gözle bakmayan,bakanın gözünü çıkaran, mert insanlardı.
Görüyoruz kim yan bakıyor kim bakmıyor , sen önce git okuduğun gazetenin kılları kadayıf olmuş yazarına söyle bu lafları ...

Alıntı:
Kürtlere öfke duymaz,pkk nın canını çıkarırlardı.
Doğuya git ve bak bakıyım çatışmadan dönen özel harekatçıların silahlarının kabzasında ne var , ben söyliyim ... üç hilal var. Daha geçen sene mhp gençlik kolları başkanı çatışmada şehit oldu ...
Hala o itlerin canını çıkartıyorlar.

herkes yorumunu yapmış bir ben burayı atlamışım...

Bir müslüman asla önce Türküm demez.Derse kafasızın dik alasıdır!

Irkçılığı dinin ve insanlığın önüne geçiren ya kafasızdır,ya da kafasını çalıştırmıyordur!

Benim okuduğum gazete neymiş?Sen beni tanıyor musun?Ben o gazeteyi yöneteninden,yazarına en

şiddetli eleştiren kişiyim.Ya benim yazdıklarımı oku benle ilgili yorum yap, ya da sus olmayan haddini

bil!

Kürt ayrımcılığı yapıyorsunuz.Bunu inkar da etmiyorsunuz.Kutsanmış ırk olduğunuza dair

saplantılarınız var.Şimdi sanki pkk nın canını çıkarmıyor musunuz dedim?Eskiden hem kürt dostu hem

de pkk düşmanıydılar dedim ki bunu senden öğrenmem benim babam da ülkücü reisiydi.

Milliyetçiliği size kaptıracak değiliz.Sen vatanı ne kadar seviyorsan ben de, biz de o kadar

seviyoruz.Sen ne kadar yakınını şehit veriyorsan biz de o kadar şehit veriyoruz.

"Vatanını en çok seven ,görevini en iyi yapandır."Irkçılıkla vakit kaybedeceğimize hizmette

yarışalım.Bu sözlerim bana haddini bil deme "hadsizliğinde"bulunana değil beni anlayan gerçek

ülkücüleredir.Zira onlar anlayışlı,hedefli, insanlardır.Yukarıda yakındığım huydaki(önceki mesajımda)

ayrık otlarını da en yakın zamanda temizleyecek,ve eski inançlı,milliyetçi hallerine geri döneceklerdir.
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla