Turhan Çömez & Güler Kömürcü Fotoları
öncelikle sayın DUYGUSELİ;
nazilerin bilimde katettikleri mesafeyi küçümseyemezsiniz.eğer siz bu gün kendi ideolojinizi internet üzerinden sağlıyorsanız bu elektroniğin yapı taşı olan germenyum atomunu bulan nazilerin sayesindedir.ayrıca aya gitmeseydi insanlık bu gün hala güvercinle haberleşiyoduk.
savaş sonrası ortaya çıkarılan toplama kamplarının düzmece olmadığı ne malum.yeni bir yahudi devletinin temelini atmak için böyle bir fesat çıkarılmış olamazmı.daha dün amerika ırak ta nukleer silah var diye ırakı işgal etti.milyonlarca insanı öldürdü.okuduğunuz herşeye inanmayın.
siz bu gün yahudi soykırımına hemen inanıyorsunuz ama yahudi lobisi,ermeni soykırım yasasının kongreden geçmemesi için her yıl bize şantaj yapıyor.biraz okuyunuz lütfen.ben bu savaşı amerika ve rusya nın kazanması yerine almanya nın kazanmasını yeğlerdim.
sayın YENİDEN kullanıcı adlı arkadaş;
ben nazilere sempati duyuyorum.ırkçılıklarına değil,çalışkanlıklarına sempati duyuyorum.onların adalet anlayışlarına sempati duyuyorum.bu günkü gibi özgürlük palavraları ile insanların onurlarına tecavüz eden dünya düzenine rağmen onurlu bir totaliter rejimi tercih ederim.
|