Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2008, 01:05   #15
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart Aşk bitmez , ama değişmeye mahkumdur ?
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
ay aman sustuk... :P İma etmiyorum ki ben yüzünede söylerim ahanda söylüyorum..Bu yaşta neyine aşktı meşkti..Diyorum gel bak ben en has yengeyi kendime bulabilirim sen yorulma abi.. kendi yengemi kendim bulurum..Sen yeterki böyle uluorta yerlerde kendine laf ettirme..Bak garanti herkes kınamıştır seni.. ''Bu yaşta ne utanmaz adam diye..'' Çoluk ve çocuğa karış..En az üç en fazla 9 evlat sahibi olmanın hayallerini kur..Aşk bitti artık..Püff..Bak üfledim göçtü gitti..
Yazıdaki, çelişkiye paradoksa bakarmısınız.. "ay aman sustuk" diyor ondan sonra esas bombaları patlatıyor.. Sen abi dayağı yemedin hiç heralde. Gerçi abin varsa çok dayak yemişsindir :D yemediysende yakında benden yiyeceksin >
Ne abisi ufalda cebime alayım.. amca demek istedin sanırım..Kendini genç gösterme ve bence gençlerin arasındada fazla durma bak komplekse giriyorsun üzülüyorum sonra bak böyle..
Dayak yemek içindir hem..ama ben daha çok insanları yedirmeyi sevdiğim içün şanslısın delianlı..
Duygucum hala 24 yaşımın en güzel günlerini yaşıyorum. 8) Evde kalma korkularından doğan insanları öteleme karakterinden vazgeç. Korkma evde kalmassın, bu korkularından kurtul bacım, her kör baklanın bi kör alıcısı olur
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla