Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2008, 13:56   #9
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart en sevmediğiniz hangisi?
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
mine kırıkkanat siyasetçimi sence ?

artı "en sevmediğiniz hangisi" diye açılmış başlık , "en sevmediğiniz siyaseçi hangisi" diye değil ...

Bu arada ben Fettullah Gülen i örnek olarak verdim , Bülent Arınç ta olabilir ... Konu demokrat duruş , sizleride demokrasi aşığı insanlar olarak gördüğüm için böyle bir yorum getirdim ... isimlere takılı kalmayın ...
söylesene güzel gözlüm senin m.fethullah gülen 'le alıp veremedigin ne ??niye bu kadar içerliyorsun ?yoksa siz türklüğü ve türkceyi türkiye'den cıkaramadınız da hocaefendiye itibar edenler dünyaya anlattı diye mi bu acın ?
ülkücüsün sanırım eger basbugunuzu seviyorsan alparslan türkeş'in hocaefendi hakkında ki yorumunu dinle.yok eger senin basbugun ne oldugunu alparslan türkeş'in mektubunda belirttigi devlet bahceli(ailesi osmaniye de saglam chp'li teşkilat baskanları ) ise sana diyecek sözüm yok
ayrıca dikkatimi ceken birsey daha ,en sevmedikleri kişiye basbakanımızı yazanların bir kısmı klavye kullanmasını veya yazı yazmasını bilmeyecek kadar küçükler mi ki her seferinde yanlış yazıyorlar

ayrıca anket güzel olmuş liste cogaltılabilir ama gerek yok benim cevabım HEPSİ...
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla