Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2008, 18:01   #8
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Sigara İçenler Gelin Konuşalım
Tunahan bir ömür bırakma kararı aldığımdan ve inşallah uygulayacağımdan emin olabilirsin. Son mereti dün gece hüzünlenerek zıkkımlandım. Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Ah o ruh hali yok mu?..

Öncelikle maddi açıdan sağlanacak kar: Babamın bırakma sebeplerinden birincisi sağlık ikincisi paraydı. Benim daha özel ve vurucu sebeplerim var. Herkes kendi sebebini belirlesin.

İtibar meselesi: :-)) İstanbul'dan Trabzon'a gelecektim. Uçmadan bi sigara içelim dedik. 'Sigara Odası' ndan içeri girdik. Aman Allahım, tam bir facia. Öyle iğrenç ötesi bir ortam öyle bir dumanaltı... Ben böyle şey görmedim. Sen de ilk defa görmüşsün.

Annem diyor durup durup: 'Yavu eskiden zsigara içenler kodaman adamlardi. Sigara içmek meziyetti. Şimdi oyle değil, şimdi sigarayi hen dusukler içeyi, bir an evvel birak şuni' Ne mutlu ki benim gibi bir oğlu var :D

Temizlik: Arkadaşlarımız hiç kusura bakmasınlar ama evet sigara kötü bir kokuıya neden oluyor, içenlere kötü gelmiyor tabi...

Tunahan: "Sigara beden sağlığına zararlıdır, evet; ama ( yıllarca sigara içen biri için ) sigarasızlık da ruh sağlığına zararlıdır; beden sağlığının bozulması mı daha kötü, ruh sağlığının bozulması mı? Bence kesinlikle ruh sağlığının bozulması daha zararlıdır; dolayısıyla sigara öyle sanıldığı kadar da kötü bir şey değildir..."
Tunahan senin bu hesap benim 8 milyar hesabına benzedi :D

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla