05-01-2008, 21:37
|
|
|
BOMBA TRANSFER!!!!!...'F.Bahçeliler bile izlemeye gelecek'
G.Saray ancak İnamoto'yu 'geri' alır
Galatasaray Barcelona’nın Portekizli yıldızı Deco’yu alacak haberi tartışma konusu oldu. Spor gazetesi Fotomaç’ın iki gündür manşetten verdiği Galatasaray’ın kıskandıracak transferi haberine Galatasaraylılar dahil olmak üzere bir çok Haber7.com yorumcusu inanmadığını açıkladı.
Galatasaray’ın Deco gibi bir yıldızı asla alamayacağını belirten Fenerbahçeli bir yorumcu, “Adnan Polat Deco'yu alamaz. Alırsa ancak, geçtiğimiz senelerde büyük umutlarla aldığı Japon İnamoto'yu geri alır.” Derken, bir Galatasaraylı ise, “Geçen yıllarda da bu tip palavraları çok duyduk ama hepsi fos çıktı. Adı geçen oyuncu bedava gelirse alırlar. Bedava da gelmeyeceğine göre bir GALATASARAYLI olarak boşuna ümitlenmeyelim diyorum.” yorumunu yaptı…
Deco transferi konusunda Başkan Adnan Polat’ın verdiği sözü tutacağına inanan Galatasaray taraftarlarının şimdiden heyecanlandığı gözlemlenirken, haberlerimize düşen yorumlar ezeli rekabette transfer mücadelesinin yaşanacağını gösterdi.
İşte o yorumlar:
Sevgili Fenerbahçeli arkadaşlar; Siz de Alex, Kezman Dievid, Anelka, Aurelio, Hoijdonk geldi de ne yaptınız? Söyler misiniz Bana?
Okan Doğan
ELLERİNE BASTON ALMADAN GELMEZLER
Deco filan gelmez bu ülkeye. Ne GS’ye ne de Fener’e. Niye gelsin ki? Futbol mu var Türkiye’de? Mafyalaşmış bir ligimiz var. Çeteleşmiş ilişkiler gölgesinde maçlar yapılıyor. Ayrıca bu futbolcular eline baston almayınca Türkiye’ye gelmezler. Hagi de böyleydi, Roberto Corlos’da… Şimdi R. Carlos Real’de oynayabilseydi Fenere gelir miydi?
Keriz mi adamlar?
Bünyamin Erol
Siz önce aç karnınızı doyurun!!!
Hasan Koyuncu
İNAMOTO'YU GERİ ALIR
Keşke alsa... Orta sahayı maestro gibi yönetecek bir oyuncu lakin ben kıskanç olmayan bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray'ın Deco'yu alamayacağını düşünüyorum. Çünkü gerçekten de ayan beyan belli olan bir şey var; G.Saray ekonomik darboğazda. Başbakan Adnan Polat Deco'yu alamaz. Alırsa ancak, geçtiğimiz senelerde büyük umutlarla aldığı Japon İnamoto'yu geri alır. Hani Şu Ronaldinho ile aşık attığı ileri sürülüp Gerets'in elinde paralanan çekik gözlü dinamo... Tabii futbolu bırakmadıysa...
Yusuf Zülküfoğlu
Hafta sonu hezimeti çabuk mu atlatıldı? İyi ama dün da kızlar baskette perişan etmiş ne o yoksa onu da mı unuttunuz? O halde bu sene de 20:45 de İnşallah şampiyon oluruz. Sivas ve BJK’de 2. ve 3. olurlar Fener’de İntertoto’ya…
GALATASARAY
Fanatik olmamakla birlikte Galatasaraylıyımdır. Geçen yıllarda da bu tip palavraları çok duyduk ama hepsi fos çıktı. Adı geçen oyuncu bedava gelirse alırlar. Bedava da gelmeyeceğine göre bir GALATASARAYLI olarak boşuna ümitlenmeyelim diyorum. Ha, Polat sözünün eridir kendisinden öncekilere benzemez derseniz, inşallah derim. Bekleyip göreceğiz bakalım.
Bilal Yasair
Ben gazetelerin transfer haberlerine % 1 inanırım. O da transferi kulüp açıklayınca hep yalan yazıyorlar. Fenerbahçe’ye bile baksanıza bunların dediği transferleri yapsalardı dünyanın en iyi takımını kuruyorlardı...
Seyfullah Aytekin
Yine bu gazete. Ya sürekli uyduruyorlar
Bekirrrr
O adam GS ye gelir mi kardeşim? Mantıklı olun biraz...
Oku yorum
DECO haberi inandırıcı değil. Ona şuan için GS’nin parası yetmez. Yetse bile Deco Türkiye’yi ilk tercih olarak görmez
Burak Koc
Siz alırken Maldonado’yu ne kadar met ettiniz ... Galatasaray maçında bir pası atağa kaldırdı mı Fener’i? Madem bu adamı beğenmediniz o zaman Barcelona’da oynamasının nedenine bir açıklık getirin…
Kahan Ümitli
NEDEN BU KADAR PARA HARCANIYOR?
Deco ya diyecek laf yok ama GS’de oynar mı oynamaz mı, Adnan Polat alabilir mi, alamaz mı? O tartışılır… Benim anlayamadığım Türk takımları neden o kadar para harcıyor bunlara? Zaten 10 yılda bir en fazla Avrupa kupalarında ya çeyrek final oynarız ya da ikinci tur… Onun için bu kadar para harcanacağına alın genç oyuncuları ya yetiştirin ya da Türk gençlerini Avrupa’ya gönderin. O kadar para harcandı yabancı futbolcuya ne oldu? Bir UEFA Kupası, iki Şampiyonlar Ligi çeyrek finali… Türkiye tarihinde en iyi dereceler. Bari değse
İsyanım Var
Koyu bir Galatasaraylıyım ama imkansız. Fotomaç'a zerre kadar inanmıyorum ... Yalan yalannn… Yalannnnn… Ah yalan! Yalan seni transfer ettiğimiz yalannnn…
Hakan Karakaş
Anlayamadık ayakkabısını mı alacaklarmış?
Uğur Ekinci
BİZ DE BİR ŞEY SANDIK
Bizde bir şey sandık. Bu kadar abartıp durdukları isim Deco muymuş?
Dağ fare doğurdu desenize.
Empatik
Dünyada ölümden başkası yalan der Candan Erçetin. Herhalde Adnan Polat bey dinlememiş bu şarkıyı…
Latif Yörür
Bu haberler böyle devam eder gider;
1 - Deco ve eşi İstanbul’a hayran kaldı.
2 - Deco Ali Sami Yen’e hayran kaldı.
3 - Deco’nun eşi çocuklarına okul bakıyor.
4 - Deco rakı balığı çok sevdi.
5 - Deco Ronaldo’yu Galatasaray’a gelmeye ikna edecek.
6 - Deco ‘Adnan Polat benim babam’ dedi.
7 - Deco Türk halkını çok sıcak buldu.
8 - Deco ve eşi İstanbul’dan ev bakıyor.
9 - Deco’da ufak pürüzler çıktı.
10-Deco transferi bir başka bahara kaldı.
11-Galatasaray Deco’nun yerine muhteşem yıldız Ali Lukunku’yu aldı!
12-Adnan Polat “Lukunku’yu 2 sene sonra 20 milyon Euro’ya satarız” dedi
Ekrem Ekici
Sene sonuna kadar Ronaldinho, Ronaldo daha kimleri transfer eder. Gazete satmak için neler yazıyorlar…
Serdar Taş
Maradona’yı falan alsaydın. Zaten aralarında pek bir yas farkı yok. Anlaşılan sadece adı var diye emekliliği yaklaşmış futbolcu mu alınırmış? Fenerbahçe’den kıskanmış olmalı...
Nihat Ergin
HAGİ İÇİN DE DEMİŞTİNİZ
Ya bir zamanlar Hagi için de bunları söylediniz ama ne oldu ?
Seracettin YILMAZ
Bizde sandık ki, Carlos gibi, Anelka gibi, Hoijdonk gibi, Alex gibi, Ortega gibi, Kezman gibi biri gelecek. Bu kadar işte 6S’nin alacağı yıldız bu olur ancak. Bir cacık olmaz alamaz da… Alsa da yıldız değil zaten..
Nadir Kelleci
Kaynak: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=316513
|
|
|