Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2008, 01:54   #40
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Evlenilecek bir Bey(Koca) Aranıyor!!!!
Alıntı:
acizane44 Nickli Üyeden Alıntı
Sarışınlara Aptal diyen arkadaşları,Sarışın fıkralarını koyanlarada bir açıklama yapalım hadi!
Fıkralar bölümünde sarışınlar adına açılan bir konuda sarışın kardeşlerimi savunmuştumda beni sarışın sandılar.. ;) dilerseniz o konuya bir göz atın..Mesudum47 nickli üyemiz açmıştı konuyu.. Her daim sözmüzün arkasındayız çok çok şükür..Yani benim kastım sadece size ve bu konuya değil..Hoşuma gitmediyse açıkça fikrimi beyan eder ve saygı beklerim..Çünkü ben bir saygısızlık etmedim sadece fikrimi belirttim..Kimsenin açıklama falan yapması gerekmez..Forumda fikirlerimizi ve eleştirilerimizi kırmadan hakarette bulunmadan ifade etme hakkına sahipsek eğer bu hakka saygı duyun..
Benim aklıma izlerken farklı şeyler geldi,hoşuma gitmedi ve düşüncelerimi kibarca ifade ettim..Bunda bu kadar abartılacak olan nedir..?Herkesin mizahi anlayışının birebir örtüşmesini mi bekliyorsunuz..Ben sizin komik bulduğunuz şeylere gülmek zorundamıyım..?Hakkaten anlayamıyorum..Olayın boyutu nerelere geldi..Fikrimi söylemek suçsa o halde hiç bir konuda hiç bir fikir beyanında bulunmayayım ben..Yada sizin olurlarınıza destek vereyim..