Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2008, 02:29   #20
Kullanıcı Adı
bcakmak
Standart GENEL BAŞKANIMIZIN OLMAZSA OLMAZ DEDİĞİ 3 YER ÇANKAYA DİYARBAKIR İZMİR
Altı yıldır Çankayada ikamet ediyorum.Doğma büyüme de İzmirliyim.Benim düşüncem Çankaya çok büyük ihtimalle AK Parti belediyesi olacak önümüzdeki dönemde.İzmir içinse aday çok önemli.Bir kere şunu söylemeliyim Chpnin 2004te aldığı oy kendi oyu değil rahmetli Piriştinanın oyuydu.Kendisi göçmen olduğu için İzmirde yoğun olarak yaşayan göçmen kesimin oylarını almıştı.Son genel seçimlerde Chpnin aldığı oyu incelediğimizde zaten bu söylediğimin gerçeklik payı daha net ortaya çıkıyor.Şahsi fikrim Chp Aziz Kocaoğlunu aday yaparsa(mevcut büyükşehir başkanı,2004te Bornovada ilçe belediyseini almıştı)bizim işimizi büyük ölçüde hafifletmiş olurlar.Eğer başka bir aday bulur çıkarırlarsa o halde bizim adayımızın kim olacağı da büyük önem taşıyacak.Buca belediye başkanımız Cemil Şeboyun Bucada devam etmesi ve büyükşehir için daha da güçlü vizyon sahibi bir adayın çıkarılması benim gönlümden geçen.Lakin sosyal demokratların oyunu da alacağız diyerek muhafazakar olmayan bir adayın da çıkarılması ters tepebilir.Başbakanımız en doğrusunu takdir edecektir muhakkak..
bcakmak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla