Hüseyin Üzmez ağabeyimize dair..
İnananlar arasında çirkin şeylerin yayılmasını arzulayan kimseler için dünyada da, ahirette de çetin bir ceza vardır.” (Nur Sûresi, 19)bizde bu cezayı umarak sabrediyoruz
Hüseyin üzmez ağabeyimiz, Müslüman bir insandır. Mü’min bir insandır. Buna milyonlarca insan şahittir.şahittir tabikide düşmanlıkları ve iftiraları her zaman için gerçek mü'mine olmuştur zaten çünki amaçlarına ancak öyle ulaşacaklarını sanıyorlar
Günahkâr bir Müslüman olarak, bir başka Müslüman kardeşimin başına gelen bela veya musibete karşı, Müslümanca tavrımın nasıl olacağını beyan etmeye çalıştım. Nasıl bir tavır sergilenmesi gerektiğini özetlemeye çalıştım...gerçek müslüman anlar zaten iftirayı heleki iftira atılan kişi böylesine sevilen biriyse..Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor bir durum
Allah’ım, Sen’den haber veren dile, Sen’i gösteren ilimlere nazar eden göze, Sana hizmet yolunda yürüyen ayağa ve Rasûlü’nün hadisini yazan ele acı çektirme, azab etme. İzzetin hürmetine, lütfunla beni cehennem ateşine koyma. Erbabı bilmektedir ki; ben Sen’in dinini hep müdafaa gayretinde oldum.”amin..
teşekkürler gerçekten çok güzel bir yazıydı
|