Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Şehremini Nickli Üyeden Alıntı
Fethullah Gülen'i sevmem; ama İlhan Selçuk bir ayağu çukurdayken bile saçmalamış. Osman Özsoy'un da dediği gibi "Fethullah Gülen ile hiçbir ilgisi olmadığı halde" meseleyi tutup Gülen'e getiriyor ve dahası bunu, hastanede alelacele yapıyor.
Şimdi merak ettim, daha güncel olan Hüseyin Üzmez'e niye saldırmamış bu adam? Sanırım hastanede Fethullah Gülenli kabuslar görüyor sıkça...
Teşekkürler.
|
Güzel insan , Ben çok seviyorum sevgili Fethullah Güleni ,ama sizin o kadar geniş bir dünya görüşü arasında bu kadar geniş caplı hizmet fonksiyonunu eda eden bir zat için heleki ülkemizin bütün bütün kültürünü bayraklaştırdığı evrede sevilmemesi beni üzmüştür.
Yalnız kendinize ait bilgi ve birikimler sonucunda hocamı sevmeyebilirsiniz , sizin düşünce dünyanıza müdahale etmeye kimsenin hakkı yoktur. Yalnız temenni ederimki sizinde hocamı sevmeyi başaracağınız günlerin bir an önce gelmesidir. Acizane benimkiler hep temenni, Seni çok sevmesem bu acizliği sizin dünyanıza girme betbahlığını gösteremezdim af edin beni iyiki varsınız .Sevgilerimle
|
Eksik olmayın değerli üstadım. Konu benim reklamıma dönüşmesin, biz seninle bir ara uzun uzun konuşuruz. Elbet vardır benim de göremediğim ve sizin bana gösterebileceğiniz noktalar. İlginiz için teşekkürler.