05-03-2008, 13:45
|
|
|
POSTA GAZETESİNİ PROTESTO EDİYORUM
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
cuneytkemal Nickli Üyeden Alıntı
o sizin seviyeniz fetoşlar kahrolsun faşizm
|
Arkadaşım senin bu yaptığım önyargı değil midir ? Ak parti forumuna üye olan herkesin Fethullah Gülen'i sevdiğini mi sanıyorsun ? Ak parti forumuna üye olan herkesi ak partili olduğunu mu sanıyorsun ? Misal ben ak partili değilim,Fethullah Gülen'i tanımam,tanımadığım içinde o kişiye karşı ne kaharet eder kendimi rezil edip cahilliğimi kusarım.Ne de sevdiğimi söylerim.Hakkında bilgi sahibi olmadığım kişi hakkında ileri geri konuşmam.Eğer bu kişiyi sevmiyorsan veya hakkında kötü bir şeyler duydun ise ''Tartışıyorum'' adlı forum bölümüne bir konu açar şikayetini dile getirir Fethullah Gülen'i seven üyelerle tartışırsın.Bu sayede hem bizler bilgileniriz hem de sen bilgilenirsin.
Önyargıda bir faşistliktir.
"Hakkında bilgi sahibi olmadığın bir şeyin ardına düşme. Çünkü kulak, göz ve kalpten her biri bundan sorumludur.'' (Kur'an, İsra/36)
"Ey iman edenler! Çokça zan etmekten kaçınınız, şüphe yok ki, zannın bazısı günahtır ve birbirinizin kusurunu araştırmayınız ve bazınız, bazınızı gıybet etmeyiniz. Sizden biriniz, ölü kardeşinin etini yemeği sever mi? -Bilâkis- onu çirkin görmüş olursunuz. Artık Allah'tan korkunuz, şüphe yok ki, Allah tevbeleri kabul edicidir, çok esirgeyicidir." (Kur'an, Hucurat/12)
|
biz cok iyi biliyoruz o adamı bilfigim konu fethullah gulen ulkeden bolmek yuzunden korkudan amerikaya kactı hele bi gelsin askeri savcıyla alcaz
|
|
|