Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2008, 01:39   #7
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Standart AVRUPA BİRLİĞİ
Bundan 5 yıl öncesi lise yıllarım o dönemler her gazete okurdum manşetler özellikle aralık aylarında kıbrıs sorununu halledersek AB deyiz şeklindeydi.
1.KKTC AB hayalleriyle Rauf Denktaş'ın feda edilmesi ile başlayan süreçte gözden çıkarılmış Türk askeri işgalci konuma getirilmiş ve bu ders kitaplarına işlemiştir.Verdiğimiz taviz Güney deki RUM kesimini adanın tek sahibi gösterip KIBRIS adı ile AB üyesi yapmış TÜRK hakları katlolmuştur.
Bugün yeniçağ ve milli gazeteleri okuyorum bunlar AB ye uzak kaleler.Ancak bazen diğer haber manşetlerine bakıyorum yine özellikle haziran ve aralık ayları AB ye az kaldı.Ne istiyorlar FENER RUM PATRİKHANESİ
2.Patrikhaneyi bağımsızlaştırma çabası Türk devletindeki etnik ırkları yabancı milletletlere bağlamak devlet otoritesini satmak...(KABUL EDİLEMEZ.LOZAN DELİNEMEZ)
3.Ne istiyorlar 301.MADDE nedir bu üniter devletin ve sosyal devletin altını kazıma projesi
4.Tam özelleştirmelere devam serbest piyasa oysa biz bağırıyoruz özelleştirME diye ancak lafı güzaf sonuç yok.Bİz özelleştirmlere işsizliğe sorun olmak kaydıyla iş imkanı satıp arazi verilmesine göz yumarız hazır kurumu yabancılara para kazansın diye satma değil amaçlanan milli ekonomiyi çökertmek.
Bakıyorum'da Osmanlı'nın çöküşünü görüyorum.IMF=Duyunumumiye
Kıbrıs=Rumeli
Patrikhane ve 301=Azınlık
isyanları.....
Ne istiyecekler KÜRTLERE ÖZERKLİK amaç devleti bölmek...
Şimdi AB normal üyte koşulları ve tavizsiz büyük olanakken bu haliyle sömürgeleştirme kapısı olmuş ve SEVR i hortlatma projesine dönmüştür.
Olayın ekonomisini düşünelim AB ülkelerine kelle başı yardım yapıyor.Para yardımı bu yardım Türkiye'nin dış borcunu bitirir.Çünkü Nüfus 80 milyon dış piyasada bunu istemez.Diğer AB ülkelerinde en kalabalık nüfüs 20 milyon...
Şimdi aklı başında herkez bilir ki AB bizi normal üye yapmayacak.Zaten bunu kendide söyledi özel konum nedir bu AB nin arka bahçesine bağlayıp sömürge yapma konumu....
Buna karşı uyanmayacak mıyız?Emperyalizme ve güçlerine hayır demeyecek miyiz?
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla