Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2008, 20:19   #82
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart AVRUPA BİRLİĞİ
Kemalist kardeşim,

Alıntı:
Bizler dinimizi savunur yaşayan ve yaşatan herkeze saygı duyarız.Laiklik dünsizlik olmayıp dinin güvencesidir.Bunu anlayacağınız günü umutla yanlış anlamayın laiklikte hemfikir olacağımız günü umutla beklerim.

Laiklik hiçbir ülkede böylesine sorun yapılan, böylesine büyük bir karmaşa oluşturan bir kavram değil. Bunun sebebi bunu kutsallaştıran zihniyetin eseri. Öyle büyük öyle kutsal bir şey ki dinin bile güvencesi...

Kusura bakmayın da buna laikliği ilk dilledirenlerden Montesqueler John Lockelar kargalarla birlikte gülerdi, aynı bugün diğer laik ülkelerdeki insanlar gibi... Laiklik rasyonelse kendini aşmak zorundadır, aşamıyorsa bir dogmadır ve laiklik dogmalara karşıdır :-*

Alıntı:
IMF politikaları şu anda tıkanmıştır.Gündem yoğunluğu halkı bundan uzak tutmuştur.Liberal dünya kriz yaşamaktadır ve Türkiye'de ki bizzat maliye bakanı bu hafta söyledi.Ancak 1 mayıs görüntüleri açıklamayı örttü.Neden 1 mayısta söyledi bence gizlemek için.
Bugün İngiltere milli ekonomiye dönmekte olup liberalizmin temeli ingiltere büyük bankalarını devlet tekeline alma çabasına girmiştir.IMF politikaları dünyayı idare edemez olmuştur.
Tekrar ediyorum bölücü dünya düşmanı savaşçı değiliz.Barıştan yanayız.Savaş zorunlu olmadıkça cinayettir.Ama bakıyorum bana katilmişim gibi davranıyorsunuz utanmasanız amerikada katledilen kızılderililerin hesabını bana soracaksınız.

Liberal / modern ekonomiye Avrupa'nın sömürgeci zenginliklerine, Amerika'nın petrol uğruna insan öldürmesine taraftar değilim. Burdaki kimse değil. Bu ekonomi çökmek zorundadır zira kan üstüne kurulmuştur. Faiz üstüne adaletsizlik üstüne kurulmuştur.

Amaaaa toplayın gelsin tüm kemalistler yanınıza ülkücüleri de alın şu dediklerimizi kabul edin o zaman. Emperyalizmin karşısına İslamı koyalım. Ekonomisiyle, hukukuyla; siyaseti, felsefesi, toplum bilimi, insan bilimi... herşeyiyle.

Ne oldu ? "Laikliğe aykırı" değil mi?

Var mı yerine koyacağınız birşey,

Kazakları kesen Rus sosyalizmimi, Yahudileri ve özürlüleri,doğrayan ırkçı faşizt nazizm/ nasyonalizm mi? Bunları geçin bir kalem

Var mısınız onu söyleyin ? Evet?

(benim davetimi yapanların "antiemperyalist" (!) kemalistlerce 28 şubatta indirildiğini de unutmayın, hani Amerika destekli darbe yok mu ;) )