Alıntı:
ergin Nickli Üyeden Alıntı
Tarih boyunca hep büyük bir millet olduk. Bazen küçük devletler şeklinde yaşadık, bazen en büyük devlet olduk.
Mantıklı ve uzun vadeli politikalarımıza uygun olduğu sürece herkesle işbirliği yapmalıyız. Körükörüne düşmanlığı cahil insanlar yapar. ABD'yi sevmeseniz de artık komşumuz. ABD'yi sevmeseniz de bir Kürt devleti kurulacaksa onun izniyle olacak. ABD'yi sevmeseniz de İsrail- Filistin sorununun anahtarı onun elinde. ABD'yi sevmesenizde dünyanın en büyük ekonomik, teknoloji,askeri ve siyasi gücü. ABD'yi sevmiyorum ama ABD'yi yanımıza almadan Ortadoğu'da pek birşey yapabileceğimizi de zannetmiyorum.
|
BİZ AMAERİKAYA MUHTAÇ DEİLİZ SENİN DEDİĞİN OLAY BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DEMEKTİR ONSUZ BİŞEY YAPAMAYIZ DİOSUN HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ O KARŞISINA BİZİM GİBİ Bİ DÜŞMAN ALIRSA NE YAPAR HERŞEY PARA YADA MADDİ GÜÇ DEİLDİR.ÖNEMLİDİR BELKİ AMA O DEİLDİR.DÜNYANIN EN BÜYÜK VE GÜÇLÜ ORDULARINDAN BİRİNE DE BİZ SAHİBİZ.BİZİM ONLARI YERLE BİR ETMEK BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR.BENİKİ YOLLASALAR TEK BAŞIMA YİNE GİDERİM SAVAŞA EGERKİ ÖLECEKSEM ÖLÜMÜM ŞANLI OLSUN.NE AMERİKA NE İSRAİL BİZ SADECE BİZİM İÇİN VARIZ VE HERZMAN VAROLUCAZ ORDA DİN KARDEŞİMİZİ İNCİTİRKEN BİZ ONUN YANINDA OLAMAYIZ MÜSLÜMAN OLANA BU YAKIŞMAZ GERÇEK MÜ'MİN O DEİLDİR ARKADAŞIM.