05-05-2008, 11:11
|
|
|
Aşık mıyız, yoksa aşkın dedikodusunu mu yapıyoruz?
Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Görünenin ötesi yoksa ,öteler ötesi yoksa, aşkın bir anlamı yoksa her şey yüzeyde gözüktüğü kadardır.Aşk yüzeyde bir buluşma olduğu kadar aynı oranda derinde bir dejenere asimile erimedir. tıpkı ışıkta yanan pervane gibi, aşk insanın mecazıdır , nerededir bunlar Mahreminde saklıdır, mahreminin olmadığı yerde düzende yoktur, İnsanın kendine cizdiği bir sınır anlayışı yoksa ,özgürlükte yoktur, her şeyin mecazı vardır kainatta her şeyi gören benden aşkın ,benim gözlerimi bakışlarımı gören bir bakış ,bana tüm mahremimi gizemimi derinliğimi emanet eden bir bakış,beni sıradanlaşmaktan kurtaran bana belli bir sınır cizerek yücelmemi sağlayan bir bakıştır bu ,beni en güzel sürette kılandır o
Bizim zaaflarımızla ,takıntılarımızla öfke , korku arzularımızla cercevelenmiş , mahremi ve gizi eksik kalmış , sınırsız haz ve zevkle kutsanan niteliğin bizleri sığlaştırdığı bir kulvara kayıyoruz,nefsin cizdiği manevi alemden soyutlanan madde persfektifi ile süslenen bir bakış ve hissetilişin görebildiği yerlerin darlığı insanı daraltırken neye ne şekilde aşık olmamız noktasında ilham kaynaklarına dalmanın hazzını yaşamak gerek, ruhun olduğu yerde zaten aşk vardır , aşkın olduğu yerde hiç birşey olağan değildir , aşkı aşkı veren ile beraber gördüğümüz evrede bunu başardığımız an görmeyi öğrenebiliriz olduğu gibi olan her şeydeki olağan dışı aşk ile
|
Söylenecek sözü söyleyenler, söylenme adına ne varsa haykıranlarmış. Bu ifadeler de onu yansıtmış..
Hayatiyet kazanması ümidi ile... +1 :-*
|
:-*
|
|
|