Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2008, 17:25   #5
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart Fethullah Gülen ve Orhan Pamuk 'Dünyanın 100 Entelektüeli' listesinde
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Kurucusunun (Samuel Huntigton) aşağda anlatıldığı üzere ırkçı biri olan bir dergide Gülen in neden seçildiğini pek anlayamadım.

Huntington has been the subject of considerable scorn for writings that many consider to nativist, racist and anti-Catholic. Samuel Huntington has drawn a dichotomy between the supposed West and others who threaten "our" civililization. As such Huntington is accused of being racist towards Muslims, Chinese, Africans and most pointedly Hispanics.

Kırmızı bölümde bu adamın müslümanlara karşı olan ırkçı davranışlarından dolayı suçlandığı yazıyor ...

Böyle bir kurucusu olan dergiye ben inanmam , sizde inanmayın ...

Daha önce açılan aynı konuya yukarıdaki bilgiyi vermiştim ... burayada vereyim ...
amacın bizi bilgilendirmekse eyvallah kardeşim sagolasın...ancak üstteki cümlelerde de anti-katolik oldugu,cinli-afrikalı-ispanyollara karsı da ırkcılık yaptıgı ve nativist(yerlilerin hak ve cıkarlarını koruma siyaseti) oldugu yazıyor bunu yazmayı unutmussun ;).belki de yakında müslüman olur ne dersin ?.ayrıca suclandıgı degil öyle tanındıgı anlamına geliyor üstteki cümle. ;)
neden anlayamadıgını söyleyeyim mi ? cünkü sen M.Fethullah Gülen'e CIA ajanı ve VATİKAN'ın temsilcisi gözüyle bakıyorsun.anketi yapan adamın müslümanlığa düşman oldugunuda ögrenince kafanda şimşekler caktı ve fikirlerin kuvvetlendi.yanlış mı düşünüyorum.yanlışsam sözlerimi geri alırım,hakkını helal et.

Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla