Alıntı:
amacın bizi bilgilendirmekse eyvallah kardeşim sagolasın...ancak üstteki cümlelerde de anti-katolik oldugu,cinli-afrikalı-ispanyollara karsı da ırkcılık yaptıgı ve nativist(yerlilerin hak ve cıkarlarını koruma siyaseti) oldugu yazıyor bunu yazmayı unutmussun .belki de yakında müslüman olur ne dersin ?.ayrıca suclandıgı degil öyle tanındıgı anlamına geliyor üstteki cümle.
neden anlayamadıgını söyleyeyim mi ? cünkü sen M.Fethullah Gülen'e CIA ajanı ve VATİKAN'ın temsilcisi gözüyle bakıyorsun.anketi yapan adamın müslümanlığa düşman oldugunuda ögrenince kafanda şimşekler caktı ve fikirlerin kuvvetlendi.yanlış mı düşünüyorum.yanlışsam sözlerimi geri alırım,hakkını helal et.
|
"Öyle tanındığı" falan değil orada yazan şey suçlanmak terimidir "accused of being ..." , neyse ingilizce dersi verecek halim yok burada.
Ben bilgilendirmek amacıyla yazdım ...
"Orhan Pamuk o Nobel ödülünü hak ederek aldı" diyenlerdensen ki öyle bir duruşun var (yanılıyorda olabilirim) sana bu konuda birşey anlatmam imkansız , anlatabildimmi ?
Ben böyle adamların dergilerinin açtığı anketlere şunlara bunlara inanmıyorum , sizlerde incelemeden sadece sizlere paralel görüş sergilendi diye alıp buralarda reklamını yapmayın. Bu derginin son sayısı neredeyse israil e ayrılmış ...
Bu arada çinlilere ,ispanyollara karşı ırkçılık yapması veya anti-katolik olması Müslümanlara yaptığı ırkçılığı hafifletirmi demek istedin yani.