Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2008, 18:31   #9
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart Fethullah Gülen ve Orhan Pamuk 'Dünyanın 100 Entelektüeli' listesinde
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
-"Öyle tanındığı" falan değil orada yazan şey suçlanmak terimidir "accused of being ..." , neyse ingilizce dersi verecek halim yok burada.
Ben bilgilendirmek amacıyla yazdım ...
"Orhan Pamuk o Nobel ödülünü hak ederek aldı" diyenlerdensen ki öyle bir duruşun var (yanılıyorda olabilirim) sana bu konuda birşey anlatmam imkansız , anlatabildimmi ?

Ben böyle adamların dergilerinin açtığı anketlere şunlara bunlara inanmıyorum , sizlerde incelemeden sadece sizlere paralel görüş sergilendi diye alıp buralarda reklamını yapmayın. Bu derginin son sayısı neredeyse israil e ayrılmış ...

Bu arada çinlilere ,ispanyollara karşı ırkçılık yapması veya anti-katolik olması Müslümanlara yaptığı ırkçılığı hafifletirmi demek istedin yani.
-as such kelimesiyle baslıyor cümle onun ne anlama geldigini biliyormusun ??
-orhan pamuk'un ödülünü nasıl aldıgı beni ilgilendirmez ancak adamı sevmesemde kitaplarına edebiyat anlamında kötü diyebilecek kadar bilgim yok.senin varsa sen söylersin tabi.
-kardeşim,ben sana ne bu adamı savunacagım ne de dergisini !!! benim tepkimin neden oldugunu anlamıssındır umarım.
-ifadelerimden adamın müslüman ırkcılıgını hafifletmeye calıştıgımı nasıl cıkardıgını pek anlamadım ama öyle bir düşüncem yok.ben sadece sizin verdiginiz bilgiyi tamamlamak istedim.hani olurya aramızda afrikalı-cinli-ispanyol veya katolik arkadasımız varsa onlarda ankete katılmasın diye anladııınnn !!
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla