05-05-2008, 20:42
|
|
|
Hayrünnisa Gül'ü ağlatan TV dizisi
Alıntı:
merve Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı
Ben de Deniz Gezmiş dönemi ile ilgili pek bilgi sahibi olmadan izleyenlerdenim...Ancak buna rağmen izlerken onun yanlışlarını farkedebiliyorum....Tabi ki asılmaması gerektiğini de...Tekrar diyorum...Bizim desteklemediğimiz kesimin yani solcuların da onları nasıl tasvir ettiğini bilmemiz gerekir bence...Abartıyorlarsa da ne kadar abartıyorlar diye kendi doğrularımızla karşılaştırırsak aleyhimize işleyenleri lehimize çevirebiliriz.. ;)
|
Sen bilinçlisin, örneğin;burdasın, neyin dogru neyin yanlış oldugunu ayırt edebiliyorsun. Ayırt edemeyenler ne yapsın 
Herkes bizim gibi dogru ortamlarda değil yani herkes bizim gibi şanslı değil, bu site bana çok büyük şeyler kattı eminim sanada güzel şeyler katmıştır... Birşeylerin farkındaysak böyle güzel ortamlarda oldugumuz içindir...
Yaşıtlarımızdan bir adım öndeyiz (belki birkaç adım), geniş düşünebiliyoruz şükürler olsun...
|
Evet haklısın ama inan ben onun hakkında hiçbirşey bilmiyorken de diziyi izlerken yanlış yolda olduklarını düşünüyordum...Bu zeka, bakış açısı vb. değil...Solcu bir aileden geliyorsan elbette desteklersin ama sağcı bir ailedensen ve yine de hiçbir bilgin yoksa o dönem hakkında yine de Deniz Gezmiş gibilerin yanlışlarını idrak edebilirsin bence...Objektif bakarakta görebilirsin yani...Edemeyecek gibiyse izleyenler zaten ilgi alanına girmez...Benim fikrim bu yönde ama saygı duyarım herkese 
|
|
|