05-05-2008, 23:47
|
|
|
TÜRKİYE SAMANYOLU'NUN FARKINA VARDI
Alıntı:
Semm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
[Bilinçli olup olmadığıma ben karar verebilirm sanıyorum..Dilediğim kanalı izlerim..Dilediği kanalı izleyen her insana bilinçsiz demek nasıl bir bilinçtir onuda anlayamıyorum.. ;)
|
Hakkınızdaki zannım böyle..
Dileğimi gerçekleştirirken anlık hislere göre hareket etmem, getirisini-götürüsünü hesaplarım (Bana ve Karşımdakine) Karşımdaki, Benim Karşımda duruyor ise tavrımı koyarım..Bende ki bilinç(sizlik)de bu şekilde..
Vesselam..
|
;) Çok iyi tanımadığınız bir insan hakında hemen zanna kapılmayın bence..Kimin daha mümin,kimin daha günahkar olduğunu yalnız Allah bilir..Diledğim kanalı izlediğim için küfre girdiğimi zannetmiyorum..Mesele kanal değil,kanalda yayınlananlardır..Fikrime ve değerlerime ters olanı izlemem..Bunu size açıklamak zorunda zaten değilim.. ;) ben karşımdaki karşımda durduğu için tavrımı koymam..Bilakis fikirlere saygı duyulması gerektiği taraftarıyım..Değerlerime saygısızlık edlirse ancak karşısında dururum..Onun dışında sonuna kadar fikirlerimi savunur,insanların fikirlerinede ayrıca saygı duyarım.. ;) Hakkımda zanna kapılmışsınız..Her zaman derim; kim hakkımda ne düşünüyorsa Rabbim on mislini ona versin.. :-*
|
|
|