Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 14:06   #13
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart "Türkiye İslam Devrimi Eşiğinde"
Alıntı:
Yahu kardeşim İran İslam devleti yasaları'da islama göre, herhalde bunu polis uygulayacak..
Dediğin o kadar saçma ki bu lafın "Kanunları uygulamak polisemi kalmış isteyen istediği gibi yapar " demekle aynı anlamda...
İslam devletinde yaşıyorsan ve Müslümansan Dinin emirlerini yapmak zorundasın yoksa cezasını çekersin..
Din vicdan işi değildir.. eğer öyle olsaydı herkes kendi vicdanın'da oluşturduğu Din anlayışıyla yaşardı ve insan sayısı kadar Din çıkardı ortaya oysa Din bir tanedir ve kişisel değildir.
Din vicdan işidir diyenlerin amacı insanları Dinin emirlerinden uzaklaştırmaktır...
Bende onu diyorum zaten , onun için İslam devrimini istemiyorum. İsteyen sitediği gibi yaşasın istiyorum , dini kuralların çarpıtılıp kişisel yorumlar katılıp uygulanmasını istemiyorum.
Din nasıl kişisel değildir , ne demek şimdi bu ... İsteyen inanır istemeyen inanmaz , isteyen kapanır istemeyen kapanmaz ve devlet her ikisinede veya her bilmemkaçınada aynı mesafede olmalı. Ne yani şimdi islam devrimi gelince başı açık gezilmeyecek , hristiyanlara ibadet yeri olmayacak , alkol alan cezalandırılacak ...vs. Hani nerede dünyevi sınav.
Devlete ne bireyin içkisi , dini inancı , örtünmesi.
İslam devrimi polisi saçının teli gözüken kadını uyarır coplatır ama Tahran polis müdürü Zarey genelevde 6 kadınla basılır. Kadınlar idam edilebilir ama erkek kırbaçla yırtar. Bırakın bu islam devrimi işlerini , anlatmayın ... Dinini kendin yaşa başkasına dayatma.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla