Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 23:44   #17
Kullanıcı Adı
Akıncı_Gençlik
Standart Prof. Dr. Necmettin Erbakan - Banane Amerikadan
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
O avatarda ki şu yumuşak Justin Tımberlake değil mi?
Konuda da Erbakan var...
Paradox...!

Neyse...Savunun bakalım...

[b]
Bre cahil kardeşim benim bi kere Avatarda ki Justin Tımberlake Değildir Hele hele kendisi yumuşak hiç değildir

Sui zan etmeyiniz! Sui zan, yanlış karar vermeye sebep olur. İnsanların gizli şeylerini araştırmayınız, kusurlarını görmeyiniz, münakaşa, hased ve düşmanlık etmeyiniz, birbirinizi çekiştirmeyiniz, kardeş gibi birbirinizi seviniz! Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, yardım eder. Onu kendinden aşağı görmez.) [Müslim]

Kendisi İsam Bachiri dir Faslı bir Müslüman kardeşimiz...Filistin gönüllüsüdür...İlahi mi söylüyor diye kafaya almışsınız evet İlahi de söylüyor Hatta Sami Yusufla Düeti vardır kendisinin

Ayrıca İsam Outlandish grubunun üyesidir tabi bilip bilmeden sallamak Kolaydır zaten sizdende başka bişey beklemiyorum ya neyse Bu tür şeyleri dinleyenlere metroseksüel denmez hele bizlere hiç denmez ama sizin bu yaptığınıza gıybet, iftira,çamur atma..... müslümana yakışmayacak bilumum haller denilebilir

Ayrıca Paradox demişsiniz Bundaki paradox nerde açıklarsanız sevinecem bir milli görüşçü İsam Bachiri dinleyemez mi

Sizler abidik gubidik sanatçıları dinlerken benim İsam Bachiri dinlemem mi Paradox ?

Bir AkePe forumunda dinlenen müzikler sizlere nasıl yakışıyorsa banada bu sanatçı o kadar yakışır

Bknz: http://www.akpartiforum.com/index.php?board=178.0"]Müzik Bölümü[/URL]

Apocalyptica lar Metalicalar havada uçuşuyor

Bende ;

Outlandish dinliyorum çünkü; dünyaya islamı, kaybedilen ve unutulmaması gereken değerleri haykırıyorlar.

Outlandish dinliyorum çünkü; müslüman duyarlı olmalıdır. outlandish de dünyada olan bitenlere duyarlılığını müziğiyle ortaya koyuyor.

Outlandish i seviyorum çünkü ; inançları fikirleri tarzlarında kendimi buluyorum

Outlandish dinliyorum çünkü;derdimi anlatıyorlar,sesimi duyuruyorlar ,devr-i daim düzeniyle dönen dünyada kendilerini bir şeyler söylemek zorunda hissediyorlar

Son olarak sana ve saz arkadaşına İsam Bachiri nin Bir parçasını hediye ediyorum burdan belki merak edersinde dinlersin

Beyond Words (Kelimelerin Ötesinde)

...................

Eğer Sana cehennem korkusuyla ibadet edersem, beni o cehennemde yak

Ve eğer Sana cennet ümidiyle ibadet edersem, beni cennetine kabul etme

Ama Sana, yalnızca Sen olduğun için ibadet edersem de

Beni Ebedi Güzelliğin'den mahrum etme

Akıncı_Gençlik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla