Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2008, 01:58   #2
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Kurt’ta bahane, Savcı’da delil (!) bitmez!
Alıntı:
“Şikayetçiyim Başsavcıdan... O ki, müdde-i umum... Yani toplumun, yani umum vatandaşların, yani benim de haklarımın savunucusu... Ama nerede... Hakkımı savunmak şöyle dursun, hakkımın gaspedilmesine sebep olmuştu... Yaptıklarıyla, beni maddi ve manevi ağır zarara uğratmıştır.
Ben devletimin sadık bir memuru idim... Ben bir öğretmen idim... öğrencilerime hakkı, hukuku, vatanını, milletini, devletini sevmeyi öğretmeye çalıştım hep... 30 yıl bu şekilde devletime ve milletime hizmet ettikten sonra iç huzuruyla emekli oldum bu yıl... Söylemekte bir beis görmüyorum; 34.000 YTL birikmiş emekli ikramiyesi ile 950 YTL emekli maaşı bağlandı... Allah bereket versin dedim, kanaat ettim...
Bu parayla önce birikmiş borçlarımı ödedim, huzur duyarak. Sonra da yıllardır değiştiremediğim arabamı birkaç model yeniledim.
Yarısı kadarı kalmıştı elhamdülillah… Onu da çocuklarımın istikbali için (düğün vs) bir kenarda tutmalıydım. Türkiye’min ekonomisi de ne güzeldi. Enflasyon düşmüştü... Kendi paramız değerlenmişti. Dövize filan bağlamak, gavurun parasına değer katmak istemiyordum.
Her şey çok güzel gidiyordu. Başkaları ‘yetmiyor, artmıyor’ feveranları koparsalar da ben kanaat ediyordum, hayatımdan memnun idim…
Ta ki sayın Başsavcı, ‘laiklik elden gidiyor, bir şeyler aşınıyor’ krizine kapılana kadar… Sanıyorum birilerinin yönlendirmesiyle, odaklıktan filan bahsederek, yüzde 70’i güldürerek ve de karşısına alarak AKP’ye kapatma davası açmıştı ya…
Önce ben de gülmüştüm; ‘böyle de olur mu’ diye... Bir adalet mensubu, hatta adaletin başı bu kadar adaletsiz, bu kadar belli bir görüşün mensubu gibi davranır mı diye…
Fakat sonra ne oldu?
Sonra derin mi derin birilerinin elbirliği ile oluşturmaya çalıştıkları kaos oluşmaya başladı.
Ekonomimiz alt üst olmaya başladı. Piyasalar tedirgin oldu, dış sermaye ürktü, kaçtı. Döviz aldı başını fırladı… Olan da benim bir avuç parama oldu. TL olarak tuttuğum param, kısa zaman içinde iki, üç bin YTL(milyar) değer kaybetti. Bu miktar sayın savcı için küçük bir harçlık olabilir, laiklik falan filan için feda edilebilir ama benim için değerliydi.
Öyle ya ‘Serçeye çubuk bere’ dememişler mi?...
Hülasa olarak şikâyetçiyim Başsavcıdan… 3 milyarımı istiyorum… Hem Türkiye’min Savcı bey yüzünden uçup giden milyar dolarlarında ve refahında, vatandaş olarak benim de hakkım vardı. O hakkımı da istiyorum Savcı beyden. Sırtını açarak Hz. Ukkaşe’den kırbacı vurmasını isteyen Efendimiz zamanında olsaydı belki alırdım hakkımı Savcı beyden. Ya da bir Rum vatandaşla olan davasında Kadı’nın kararına kolunu kesilmesi için uzatan Fatih zamanında olsaydı belki alırdım.
Fakat, Başsavcıdan bu dünyada hakkımı alamayacağımı biliyorum. Sizler de şahit olun ki ruz-ı mahşerde alacağım inşallah… İyi ki İlahi adalet var…”
Bu mektuba dikkat!!!