Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2008, 16:32   #9
Kullanıcı Adı
Akıncı_Gençlik
Standart Prof. Dr. Necmettin Erbakan - Banane Amerikadan
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
İslam ve Filistin adına bu tür tipler normal değil...

Neyse...Justin'i taklit etmiş ama benden söylemesi

Normal olan sizlersiniz ve sizin dinlediğiniz müzikler demi... İnan sen burda yazana kadar Justin kimdir nedir bilmiyordum hoş halada bilmiyorum ama neyse demek ki sen İsam'ı Justin'e benzetecek kadar Justin'in tarzını biliyorsun, tanıyorsun, belkide dinliyorsun sonrada sizler ve dinlediğiniz sanatçılar normal oluyor bizler ve dinlediğimiz sanatçılar anormal oluyor öyle mi? Ah be kardeşim sizler gibi Takva olamadık bir türlü

Ayrıca Allah aşkına senin bu avatarda ki insandan ne farkın var yada kendin ne kadar normalsin... bana normali anormali öğretiyorsun

Sanki herbiriniz tepeden tırnağa peygamber sünneti ile giyiniyorsunuz, herbiriniz islam nişanlarını üstünüzde taşıyoruzsunuz, hepiniz Müziğin haram olduğunu biliyorsunuz ve ondan uzak duruyorusunuz öyle mi ?

İster Justin'i taklit etsin, ister Eminem'i Outlandish'i dinliyorum ve dinlemeye devam edecem

Sana da tavsiye ederim Justin den daha kalitelidir ;) gerçi sana göre bu tipler normal değildir siz kardeşlerimiz çok takvasınız yüce insanlarsınız, bizlerse yumuşak sanatçı dinleriz ve metroseksüel erkekleriz nasılsa

Selam ve Dua ile

Akıncı_Gençlik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla