Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2008, 18:57   #5
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Standart Aryeh'in konferanssına tepki sürüyor
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Konuşarak hangi sorunu mu çözdük?
Sanıyorum sizin uğraşıpta çözemediğiniz birçok sorunu biz çözdük..Hatta en zor durumda kaldığınız başörtü sorununuda biz çözdük sayılır! neredeee

Bunlarıda karşı tarafı düşman kabul ederek değil anlaşarak yaptık! ne zaman anlastiniz

Madem o kadar delikanlısın al eline silahı Filistin'de direnişe katılsana? elhamdulillah delikanliyim o kadar delikanliyim ki elime silah alip savasa katilmasam bile onlari davet ederek ödül sicek verecek kadarda alcalmam ******
Evde oturup ''Müslümanlar öldürülüyor'' diye ötmekle bişey mi yapıyosun? ötmek mi diyorsun, israilli baskan filistini yerle bir ederiz dediginde sitede kimler ötmüs ona bak,neymis birsey yapamiyorum diye Tepkimi demi göstermeyecegim

Biz hiç değilse arada ki irtibatı kesip katliamlara üzüleceğimize hiç yoktan konuşarak karşı tarafa bişeyler anlatmaya çalışıyoruz...Sizde dramatik sözlerle aklınız sıra Filistin'i koruyosunuz... Kan akmaya devam ediyor ac gözünü,irzina gecilen bacilarimizi,sehit edilen kardeslerimizi görmeyecek kadar körlestinmi

Orada ki insanlar benim din kardeşimdir ve en az senin kadar bende üzülüyorum ama senin gibi kapıyı kapatıp kapının arkasında zulme dokunamadan yaşayacağıma kapıyı açık bırakıp biraz olsun ümit besliyorum... ne ümidi kör kardesim?,kardesligini yahudi serefsizine sicek vererek mi gösteriyorsun,ödül vererek mi gösteriyorsun

Gercekleri Görelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla