05-08-2008, 22:55
|
|
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Ya öylede olmali..mesela acik konusayim benim en son oy verecegim parti saadettir ama esim, kayinpederim, kayincom iyi bir milli görüscüdür ve hepsiyle cok iyi anlasiyorum, milli görüs camiisinin cemaatiyim ve milli görüs teskilatinda degisik görevler yaptim..
Ancak buradaki milli görüs siyasi partiden cok bir cemaat tarzinda oldugu icin bana uyuyor ancak Türkiyede siyaset isin icine gelince isler karisiyor ve siyasi anlayislarini benimsemiyorum ama yinede takdir ettigim cok yönleri var..
Gecenlerde genel baskan yardimcisi ömer vehbi hatipoglu buradaydi bir cay sohbeti yaptik cok samimi bir ortam vardi, herseyi konustuk, cekinmeden her sorumu sordum ve samimi cevaplar aldim ama fikri yapimda yinede hic bir degisim olmadi ;)
Mesela dayim sp bayrampasa ilce baskanidir onlada siyasi anlamda ters düserim ama benim üstümde cok emegi vardir, fikirlerini hep takdir ederim..
Yani ayri siyasi görüslerde olmamiz, konusmayacagimiz, anlasmayacagimiz anlamina gelmez ki..
Ancak siyasi olarakda dogru bildigimi asla esirgemem ;)
|
işte siz milli görüşü çok iyi tanımışsınız ben bu forumdaki başka bir arkadaşada anlattım. milli görüş sadece saadete oy vermek yada siyasi bir görüş değildir. saadete oy vermek sadece milli görüşün siyasi yanıdır. buda milli görüşün bir kısmıdır ama hepsi değildir. milli görüş bir oluşumdur büyük israil projesine karşılık islamı güçlendirmek isteyen bir projedir. önce ahlak ve maneviyatı savunmaktır. neyse şimdi propaganda yapmayayım :D
|
|
|