05-09-2008, 03:48
|
|
|
Lions kulübünden Tuncay Özkan'a ödül
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Bugün anladım ki sizin Tayyip bey(!)e karşı beslediğiniz düşmanlık,kin ve nefret sayesinde azgın azınlığın parçası olan tuncay hanımın yanaklarına öpücükler kondurusunuz :-* O vakit azıngın azınlıktan bilmem ne farkınız kalır ?
Tuncay hanımın ne olduğunu bile bile o yorumu yapman ilginçti arkadaş :-*
|
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı' na hitap şeklimizi düzeltelim lütfen... Nusret... :-*
|
Üslubuna bayıldım arkadaş :-* Savunmadım desen de bir tuncaycı gibi konuştuğun açık seçik ortada.Her ne kadar savunmadığını dile getirsende onlardan farkın kalmıyor benim gözümde,kusura bakma :- Elhamdulillah farkimiz var sükür Allahima Cezaret ödülü alarakta arkadaslarinizt belirttigi gibi ödül alarakta mason olmamis olduk* Anlamama özürlülügün var heralde savunmadim gercegi Tespit ettim bence Tuncay özkani ödül aldigi icin mason ilan edip,tayyip ödül aldiginda sesini cikarmamak cifte Standartligin ta kendisi
Valla arkadaşım kim kör,kim at gözlüğü takıyor bilemem ama burada en azından ben Başbakanın ödül almasını savunmuyorum.tuncay hanım ile başbakanı bir tutman çok garibime kaçtı ;)
Biri dinine küfeden kanı bozuk,diğeri Allah'a inanan başbakan. evet biri Dinine Küfrederek digeri de Amerika ve Liyons kulübüne hizmet ederek hareket ediyor sonuc olarak bir yerde birlesiyorlar
Her ikiside ödül almış. Başbakan aldı diye münafık veya kafir olacak değil heralde değil mi ?
Diğerinin durumu belli,sen karar ver :-* Ben ne kafir nede Münafik dedim sen bir Doktora gözük bence
Bir tavsiyem,erbakan seni ne cennete sokar nede günahlarını afeder.''Fazla'' sadıksın,dikkat ette şu mağlum putçular gibi olmayasın :-* Elbette sadikim amma senin kadar da kör degilim
|
|
|
|