Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2008, 17:51   #9
Kullanıcı Adı
oturanboğa
Standart Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
ben zaten milli görüsle, saadeti ayri tutuyorum evet saadet partisi milli görüsün bir partisidir ama milli görüs tamamen bir siyasi parti degildir..
Milli görüs avrupada ki müslümanlarin bilinclenmesine vesile olmustur, milli görüs diyanetin esamesi okunurken avrupada camiiler acarak buradaki müslümanlarin ihtiyaclarini karsilamistir, milli görüs gurbet elde cocuklarimizi gönül rahatligiyla yollayabilecegimiz islami kurumlar tahsis etmistir, milli görüs Kuran ziyafetleri ve benzeri programlarla insanlari manevi anlamda doyurmustur..
Rabbim onlardan binlerce kez Razi olsun, bende elimden geldigince maddi, manevi o teskilatlara yardimci olmaya calisiyor, aldigim bayragi gelecek nesillere aktarmaya calisiyorum..
Buradaki milli görüs teskilatlarinda benim gibi ak partili olan binlerce insan vardir siyaset bizim icin ikinci plandadir bizim icin önemli olan ilk etapta buradaki müslümanlara hizmettir..
Evet bu sözleri bu forumda saadetli arkadaslara en fazla muhalefet eden ben diyorum hemde gönülden ve samimi sekilde ilk defada demedim, bir cok kez dile getirdim, yine dile getiririm ;)...
buda propaganda oldu ama neyse
çok güzel açıklamışsınız milli görüşü...bayıldım
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla