Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2008, 02:29   #8
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Hürriyet neden Vakit’i dilinden düşürmüyor?
Hakk' ın karşısında olmak, doğruları haykıranlara karşı tavır almak, "düşmanımdır" ilkesini hücrelerine kadar hissetmek siz ne yaprsanız yapın değiştiremeyeceğiniz bir paronaya olsa gerek ...

Bu paronoyayı hayata geçremediklerinde korkulu rüya görenler, gerçekleri perdelemeye çalışanlar olsa gerek. Gerçekler gerekçe götürmeyecek kadar Reel ise; gerçekleri haykırmak ne pahasına olursa olsun kutsaldır. Eğer biz bu ilkemiz adına dışlanıyor, saldırıya uğruyorsak; bu da bizleri yaptıklarımızın ne kadar doğru ve kutsal olduğu konusunda Hakkal Yakin derecesinde İmanıma vesile kılıyor. Biz bu uğurda ne yapabilirsek yapalım, Hak tarafında olalım, Batılı savunanlar Batılları ile hakettikleri yere sürüklensinler diye düşünüyorum.

İş hakkaniyet ve temsiliyet olunca ilkelerden kim olursa olsun, ne derlerse desinler, vazgeçmeyelim; haykırmaya devam edelim. Saldırının kaynağına bakıldığında dikkate değer gelmiyor bana .. Onlarca yalan habere imza atmış, bir önsözü olsa yalan ve karalama olacak olan bir gazeteden başka da bişey beklenmez hani... eğer bu derece rahatsızlık veriyorsa doğru yoldayız demektir. En azından ben öyle düşünürüm ... Ucu kendine dokunacaının farkında olan herkes bir refleks gösterir. Bu refleks de elindeki tüm imkanları ile saldırma tarafında olacaktır.

Herşeye paratoner olmak ilkeden vazgeçmemek ilkemiz olursa; ilkeli bir yayın anlayışı ile temsil görevini sürdürürsek, ne adına var olduğumuzun da kanıtı bu olacaktır ... Varlığımız HAK adına olmalı saldıranlara da İBRET ile bakmalıyız. ;)

Paylaşım için teşekkürler ...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla