Hürriyet neden Vakit’i dilinden düşürmüyor?
Aman efendim çok teşekkür ederim,bana yazı yazma hürriyetimi verdin.Çok sağol..!
Ne yapmaya çalışıyorsun?Sen kimsin ki benim darlığıma genişliğime karar verme haddini kendinde buluyorsun!
Ben Hasan Karakayanın hiçbir yazısını beğenmiyorum!Anladın mı?
Düşman edindiğimi kim söylüyor Vakiti?Şimdiki yönetimini beğenmiyorum!Neden baskıya maruz kalıyor?Neden
Radikal?Neden?Çünkü Müslümanların Hürriyeti olma sevdasında!
Ben akıllı olmamız gerekliliğine inanıyorum.Hepimiz meydanlarda bağırdık!Başörtüsüne özgürlük!Müslümanları rahat bırakın!
Pankartlar elimizde!Ne işimize yaradı?Hadi anlatsana bizlerin ne sorunu halledildi?Neyimize özgürlük bizim?
Biz bağırırız,çağırırız,dertleniriz,sohbet ederiz..başımıza bu beleyı saranlara beddua ederiz..
Ama elimizden hiçbirşey gelmez.Ak Parti geldi de umudumuz yeşerdi.Yeniden heyecanlandık.Ama tam
ülkede rahat edeceğiz karşı taraftan bir "Radikal" çıkıp yolumuzu kesti.Radikallik kimin işine yarıyor?
Akıllı olup,demokrat davranacağımıza Ertuğrul ÖZÜ KÖKE laf yetiştirerek rahatlıyoruz.
Ne umurlarında ya Hürriyetin,Hasan K.nın yazıları.
Onlara malzeme çıkar.
Olmayacağım tamam mı? RADİKAL OLMAYACAĞIM Akıllı olmamızı savunup duracağım.
İstediğin kadar dar insan de.Bu saatten sonra ben sana bir şey söylemem.Sen Radikal gazeteni oku,bana da hakaret et!
Sesin kulağıma gelmeyecek kadar zayıfladı,cüssen seni göremeyeceğim kadar
küçüldü.
|