Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2008, 03:18   #5
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Hürriyet neden Vakit’i dilinden düşürmüyor?
Sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun. Sen dedin ki, bana ne hakla karışırsın. Ben de dedim ki sana karışmadım, sadece fikrimi söyledim istediğini yapmakda serbestsin. Şimdi de diyorsun ki, bana özgürlüğümü verdiğin için teşekkür ederim. Aklın sıra dalgaya alıyorsun. Önemli değil...
Vakit' i veya Hasan Karakaya' yı sevmek veya radikal olmak zorundasın demedim, Hürriyet gibi pislik bir gazeteyle bir tutmana içerlediğimi ve bu konudan dolayı seni kınadığımı söyledim. O yazdıklarını nereden çıkardın gerçekten anlamadım. Oda önemli değil...
Ben sana hakaret falan etmedim. Ben bu forumda bugüne kadar kimseye hakaret etmedim. İftira atma. Dar insansın sözünü, dar düşündüğünü düşündüğüm için yazdım. Hakaret saydıysan özür dilerim ama bence bu bir hakaret değil...
Sen kimsin ki sözünü neden söyleme gereği hissettiğini de anlamadım çünkü ben sana herhangi bir dayatmada bulunmadım, bulunamam da. Sadece fikirlerimi söylerim. Kaale alırsın almazsın, o senin bileceğin iş beni ilgilendirmez...
''Sesin kulağıma gelmeyecek kadar zayıfladı,cüssen seni göremeyeceğim kadar küçüldü.'' Aklın sıra bu da imza oldu değil mi? Yazarken dedin ki buda sana kapak olsun. HEmen söyleyeyim umrumda değil... :-*
Ama en başta dediğim gibi nasıl anlamak istiyorsan, öyle anlıyorsun. Ya da duygularını ifade edebilmek için zemin hazırlıyor ve buna beni alet ediyorsun. Önemli değil...