Hürriyet neden Vakit’i dilinden düşürmüyor?
Bir dene..
Yazıyı ben buraya taşımadan önce okudum Nusret..Kork demedim ki..Sadece biraz aç demek istedim..Sana saygımdan dolayı son cümlen nisbetinde sert yazmıyorum.
Vakit ve H.Karakaya hakkında daha önce de fikrimi ifade ettim..
Ben kimseye yorum yaz,yazma demem.Emir tarzında arkadaşlarıma yazı yazmamayı tercih ederim.
Ne düşünürden düşün.Benim kim olduğum belli.En aykırı tiplere bile yorum yaparım.Burası eğer forumsa senin mesajının ardından yorum yapanı seçme hakkın yok.Rahatsız olman beni hiç alakadar etmiyor.
Aman efendim çok teşekkür ederim,bana yazı yazma hürriyetimi verdin.Çok sağol..!
Ne yapmaya çalışıyorsun?Sen kimsin ki benim darlığıma genişliğime karar verme haddini kendinde buluyorsun!
İstediğin kadar dar insan de.Bu saatten sonra ben sana bir şey söylemem.Sen Radikal gazeteni oku,bana da hakaret et!,
Benim dediğim en sert sözler bunlardı ben ilk mesajlarda sinirlenmedim.Senin hakaretlerin beni en son dediğim lafa kadar getirdi.Ben mi lafları istediğim gibi anlıyorum?Asıl seni anlayamıyorum.
Sen dedin ki, bana ne hakla karışırsın
Yazarken dedin ki buda sana kapak olsun
Bunları ne zaman dedim ki?Beni okuyor musun?
"Ya da duygularını ifade edebilmek için zemin hazırlıyor ve buna beni alet ediyorsun"
Bunu ben yapmıyorum.
Neden bu kadar ayrıntıya girdim?Ben ve sen inanıyoruz ki insan söylediği ile yükümlüdür.Ben insanlara hakaret ederim hak edene!Sen hak etmiyorsun.Ama bana hakaret ediyorsun.Neyse..
|