Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2008, 16:36   #48
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Standart Depresyona giriyormuyuz?
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Benim anlamadığım insan nasıl ayda bir , senede bir diye cevap verebilir. Süre konusu değişsede, geçici bir durum. nasıl diyebiliriz ki; "ben düzenli olarak ayda bir depresyona girerim."
Garip bir mantık...
Bunun sıklığına göre durumun ciddiyeti belirleniyor Ayşecim. ;) Bazı insanlar çok sık hissedebiliyor bu durumu, bu da ciddi bir sorun tedavi geriktiiriyor.
Bir de "manic-depresif" durumu var; bun tip kişiler bir bakarsınız çok kötü bi bakarsızın şen şakrak. Uç noktalarda tepkiler verirler. ;) Benim bildiklerim bunlar Ruh sağlığı dersinden ve tecrübelerimden. ;)
Canım bunu biliyorum da zaman olarak garip geldi yinede. Hani ara ara, sık sık falan denir anlarım ama 5 yılda bir deyince düzenli olarak her 5 yılda girerim gibi bir şey oluyor :D :D
Evet o şıklar saçma tabi Evet doktorlarda bu durumu ne kadar sıklıkla hissediyorsun gibi sorular sorabiliyor. :D
52 gün 2 saat 4 dakika 3 salise de bir geliyorlar. :D :D :D
Benide her 18 gün,3 saatte bir yoklarlar :D :D :D
Bugün yazdıklarıma verilen cevaplar, beni inanılmaz şaşırtıyor. Birincisi; anketi düzenleyen arkadaşımızın, oraya eklediği seçeneklere bakarsanız, konuya mizahi bir şekilde yaklaştığı aşikar. Tatile mi çıkıyoruz 10 yılda 5 yılda ayda bir depresyona girelim? Bunun düzeni mi olur? Siz; " Benide her 18 gün,3 saatte bir yoklarlar " derken ne kadar ciddiyseniz, bende yazdıklarımda o kadar ciddiydim. Şimdi "Allah aşkına! İnsan nasıl 18 gün 3 saatte bir depresyona girer? Saat mi tutuyorsunuz?" desem, sizde oluşacak şaşkınlıkla, şu anda benim yaşadıklarım aynı duygulardır. Selametle..
Birincisi bir yanlış anlama var sanırım sizin cevabınızacevap vermedim ben. Gördüğünüz gibi size dair tek bir yorumum yok ama neden böyle tepki verdiniz anlamadım. Ben benden önceki arkadaşımın (alıntısını yaptığım) sözlerine karşılık olarak yazdım. Birileriyle dalga geçmek için değil yani.
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla